Anna Finans

AnnaFinans er en god mulighed hvis du står og mangler et lån på op til 75.000 kr. Du kan få svar på din låneansøgning til AnnaFinans i løbet af 30 sekunder. Hvis dit lån er godkendt, er det eneste du mangler at underskrive elektronisk ved brug af NemID, som betyder at du får udbetalt lånet allerede i dag.

Anna Finans tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

3 000 - 75 000 DKK

ÅOP

20,7 - 74,2 %

Løbetid

12 - 72 måneder

Min. alder

18 år

Fordele og ulemper

 • Sikkerhed igennem NemID
 • Få svar om du er egnet på 30 sekunder
 • Få pengene allerede i morgen
 • Godkender lån til 18-årige

Krav

 • 18 år
 • Fast indkomst
 • Ikke registreret i RKI eller Debitor registret
 • Har fast bopæl i Danmark
 • Du kan kun låne op til 75.000 kr.

Krav

 • 18 år
 • Fast indkomst
 • Ikke registreret i RKI eller Debitor registret
 • Har fast bopæl i Danmark

Om Anna Finans

Finansiering af lån igennem Anna Finans gøres ved hjælp af et samarbejde med Basisbank. Det vil altså sige at det ikke bare er et ukendt online låneudbyder, du kan derfor med tryghed låne penge igennem Anna Finans.

Du kan låne mellem 3000 – 75000 kr. over en afbetalingsperiode der siger 12-72 måneder. Du bestemmer selv hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet tilbage indenfor denne periode. Derudover bestemmer du helt selv hvad du vælger at bruge alle dine nyligt lånte penge på. Fordi der ikke bliver stillet spørgsmålstegn ved hensigten til lånet.

Det gode ved online lån er at du ikke skal stille sikkerhed for lånet, det samme er gældende ved Anna Finans. Det eneste vigtige er kreditvurderingen af din økonomi. Dette er også for din egen skyld, så du ikke bliver godkendt til et lån din privatøkonomi ikke kan håndtere.

Lån penge hurtigt med Anna Finans

For de fleste er det vigtigt at hurtigt kunne låne penge uden at der bliver sat spørgsmålstegn ved formålet. Lån penge hurtigt med Anna Finans er en mulighed, mange gør brug af. Du skal her ikke indsende alle dine oplysninger, som lønsedler, årsopgørelser osv. men som sagt bliver der lavet en kreditvurdering af din økonomi. Den bestemmer om du bliver godkendt til lånet eller ikke. 

Denne process foregår 100 procent automatisk, derfor kan du blive godkendt på 30 sekunder. Dertil modtage pengene indenfor ganske kort tid. Du bør dog være opmærksom på, at selvom Anna Finans udbetaler pengene med det samme. Så modtager du først pengene når transaktionen imellem bankerne er gennemført.

En stor fordel ved Anna Finans er derfor, at du ikke skal vente længe på dine lånte penge.

Fordele ved Anna Finans

Fordele og ulemper er en sjov ting, for er der flere fordele eller skal man bare lede videre? Det er en smagssag og det kommer an på hvad du vægter højt. Blandt andet med Anna Finans skal du ikke stille sikkerhed ved lånet. Det gør altså at du ikke skal tænke på at have aktiver med værdi for at optage lånet. Dertil er det en nem og tryg ansøgningsprocess via NemID. Ved siden af dette, er der nogle lidt konkrete fordele som kan ses herunder:

 • Udbetaling af lånet indenfor meget kort tid
 • Svar på ansøgning indenfor 30 sekunder
 • Afbetalingperiode på op til 72 måneder
 • Lån op til 75000 kr.

Som det kan ses er der mange fordele og faktisk ikke de helt store ulemper. Den eneste ulempe man faktisk reelt set kan snakke om, er den lidt højere ÅOP. Men dette er bare tilfældet ved de fleste online lån, det er et af de vilkår som følger med. Men om det holder dig fra at låne igennem Anna Finans må være din egen vurderingssag.

Sådan ansøger du

Det har aldrig været nemmere at søge om penge, du behøver ikke længere at tage ned til din egne lokale bank filial og låne penge. Nu har du muligheden for at låne penge online, du kan hurtigt og nemt indsamle flere forskellige lånetilbud uden binding og vælge det bedste.

Lån penge med Anna Finans:

 1. Brug låneberegneren – Anna Finans har deres egen låneberegner på hjemmesiden. Det betyder at du inden lånet har mulighed for selv at vurdere om din økonomi vil kunne håndtere lånet.
 2. Ansøg online – Du kan nemt udfylde ansøgningsformularen fra dit hjem, her skal du oplyse nogle ting og derefter bekræfte det med NemID.
 3. Modtager tilbudet og godkender – Dernæst modtager du forhåbentlig en godkendelse af dit lån inden for ca. et minut.
 4. Modtag lånet – Efter at have underskrevet, vil du ved de normale åbningstider, modtage lånet indenfor 30 minutter. Hvis du bliver godkendt efter åbningstiden, vil du modtage pengene dagen efter.

Det behøver slet ikke at være svært at låne penge online. Det er det i hvert fald ikke med Anna Finans.