Aurora lån

Aurora lån er lånet til dig der er registreret i RKI. Denne mulighed gør at du stadig kan låne penge til hvad der nu skulle mangle i din hverdag. Du kan låne op til 50.000 kr. med en afbetaling på mellem 12-60 måneder. Det bedste af det hele er at du kun skal være 18 år.

Aurora lån tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

8 000 - 50 000 DKK

ÅOP

49,9 %

Løbetid

12 - 60 måneder

Min. alder

18 år

Fordele og ulemper

 • Lån penge trods RKI
 • Trygt og sikkert
 • Udbetaling indenfor 24 timer
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Intet papirarbejde - de er 100 procent online

Krav

 • Være fyldt 18 år
 • Have en kautionist
 • Du skal have en kautionist for at optage lånet

Krav

 • Være fyldt 18 år
 • Have en kautionist

Om Aurora lån

Aurora lån er blandt et af de mange muligheder du finder af lån. De blev etableret tilbage i 2018 under navnet Aurora Financials ApS med en hensigt, at hjælpe dem som desværre er endt i RKI eller Debitor registret. Du hørte rigtigt, et lån ved dem er muligt trods rki.

Det behøver ikke at skulle være så svært fordi der skete noget uheldigt for noget tid siden med din økonomi. Du kan låne mellem 8.000 – 50.000 kr. med et Aurora lån. Det hele foregår online, så hvor du befinder dig er fuldstændigt irrelevant. Hvad du bruger pengene på derudover vedrører ikke Aurora lån, de vil bare hjælpe dig med at få det lån du ikke kan få nogen steder. Afbetalingen kan foregå mellem 12 og 60 måneder, lige meget hvor langt tid du vælger at bruge vil du blive tilbudt en variabel rente. 

Hvordan fungerer et Aurora lån?

Et Aurora lån er lidt ligesom det var i gamle dage, du ansøger om et lån med en anden person. Det er dit lån, du hæfter for det. Men skulle du stå i den trælse situation at du lige pludselig ikke har mulighed for at betale, er det din kautionist som hæfter for lånet. Denne måde er stadig lige så nem og hurtig som hvis man skulle have et almindeligt online lån. Derfor er den eneste ændring du oplever at du har meget nemmere ved at blive godkendt.

Lån med kautionist

Selvom online lån er blevet nemmere at optage i forhold til almindelig lån i bank. Så er der stadig nogle personer der ikke kan blive accepteret til disse lån. Grunden til dette er deres lave kreditvurdering som betyder at de ikke bliver tilbudt et lån ligesom alle andre. 

Lån med kautionist vil betyde at du nu i langt flere tilfælde vil blive tilbudt et lån. Grunden for dette er at nu bliver der stillet sikkerhed i form af to mennesker, hvis du ikke kan betale tilbage er den anden person nødt til det. Det stiller långiver i en bedre situation hvis det skulle henne at låntager ikke længere kan betale af på gælden. Det er i princippet det samme som at du skulle ned i banken og stille sikkerhed for dit lån i form 

af bil, hus eller andet.

Ideen bag lån med kautionist

Ideen går tilbage til de gamle dage hvor du ved et lån skulle have en anden med som kunne kautionere, hvis noget skulle henne med betalingen. Det er et meget smart princip, for det betyder at man kan låne penge, selvom ens kreditvurdering måske er misvisende. 

Men det bedste ved et Aurora lån er, at der ikke er andre omkostninger end hvad der ville være ved et andet lån. Det eneste forskel er at du igennem en kautionist stiller med sikkerhed, gratis sikkerhed i den form at det ikke kommer til at koste mere.

Derfor kan du  ansøge trods RKI

Der er virkelig ikke noget mere irriterende en at blive tilkendt en straf der ikke er retfærdig. Mange oplever at de ender uretfærdigt i RKI og derved ikke kan låne penge efterfølgende. Lån trods RKI er en mulighed sammen med Aurora lån, det gøres igennem ved hjælp af en kautionist som er sikkerhed i form af at du kan betale lånet tilbage. 

Det betyder at du ikke har nogle ekstra omkostninger og bare skal fokusere på at låne penge og betale dem tilbage. Nu har du muligheden for at låne penge trods RKI.

Sådan ansøger du

Det er ganske simpelt at låne penge igennem Aurora lån. Inde på deres hjemmeside ser du en låneberegner som kan give dig et overblik over hvor meget lånet vil ende med at koste dig i omkostninger. Derefter er processen enkel og hurtigt, læs med her:

 

 1. Udfyld låneansøgningen: På Aurora lån finde du en simpel låneansøgning der skal udfyldes med nogle oplysninger om dig selv, låneperioden og beløbet. Det hele foregår online og kan klares på 5 minutter.
 2. Registrering af kautionist: Når du har udfyldt låneansøgning vil du modtage et link som er tiltrængt kautionisten. Dette er for at gøre hele ansøgningen nemmere og hurtigere for jer. Der skal udfyldes nogle personlige oplysninger, lidt informationer også skal kautionisten oplyse sin månedlige indkomst. Grunden til dette er for at kunne kreditvurdere om kautionisten vil kunne hæfte for lånet, hvis låntager ikke kan betale tilbage.
 3. Godkendelse af kautionist: Når din kautionist er blevet godkendt er det sidste en personlig telefonsamtale mellem kautionisten og Aurora lån. Dette er for at snakke omkring de oplysninger der er givet og mindske svindel.
 4. Lånet udbetales: Lånet bliver indenfor 24 timer udbetalt til kautionisten. Dette gøres for at mindske svindel, men Aurora lån ønsker stadig den hurtige service af lånet. Derfor er dette den bedste løsning.
 
 

Hvis dette er lånet lige for dig kan du findet Aurora lånet ovenfor hurtigt og nemt ↓