Banknorwegian

For at blive låne penge igennem Banknorwegian, skal du være 23 år. Hvis dette er tilfældet kan du derimod låne helt op til 400.000 kr. uden at stille sikkerheden for lånet. De tilbyder, almindelige lån, samlelån og kreditkort. Du er på nuværende tidspunkt kun få klik fra at sende din ansøgning.

Banknorwegian tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

5 000 - 400 000 DKK

ÅOP

9,12 - 38,78 %

Løbetid

12 - 180 måneder

Min. alder

23 år

Fordele og ulemper

Krav

 • Er fyldt 23 år
 • Har netbank
 • Ikke registreret i RKI eller Debitor registret
 • Ingen personlig rådgivning
 • Høj aldersgrænse

Krav

 • Er fyldt 23 år
 • Har netbank
 • Ikke registreret i RKI eller Debitor registret

Banknorwegian

Som du nok har tænkt over. Har Banknorwegian så noget at gøre med flyselskabet Norwegian? Det har det lige præcis! Banknorwegian blev etableret tilbage i 2007 med funktionen som støtteplatform for Norwegian Air Shuttles fordelsprogram.

Det hele tog derefter fart og i dag besidder Banknorwegian en banktilladelse og kan derfor kalde sig for en rigtig bank. Det hele startede ud som en del af deres fordelprogram, dette kører de stadig igennem deres kreditkort som er yderst populært. Ellers tilbyder de forbrugslån eller opsparingskontoer.

Hvis man derimod kun er til tal, kan det siges at totalt set har over 1,5 millioner mennesker valgt Banknorwegian som deres sekundære bank igennem årene. Så det er ikke længere bare en fordel at bruge dem, hvis du rejser med norwegian og bruger deres kreditkort. Nej deres lån og andre produkter er bare toppen af poppen på markedet.

Deres mission har fra begyndelsen lagt vægt på at være en digital og fleksibel bank, som tilbyder enkle og standardiserede produkter via Internettet. Det har blandet andet betydet selvbetjeningsløsninger og en app, som skal være med at til forbedre brugeroplevelsen for dig.

 

Et lån med Banknorwegian

Hos House of Banks, er vi så heldige at vi kan give dig 4 forskellige finansielle produkter fra Banknorwegian.

De er i princippet meget ens, du kan med et billån, samlelån og forbrugslån. Låne op til 400.000 kr. og afbetale det over en periode fra 12 – 180 måneder. En enkel ting du skal være opmærksom på, det er at der er en aldersgrænse på 23 år. Som vil betyde at nogle ikke har muligheden for at låne penge lige nu og her igennem Banknorwegian. Hvis du ansøger om lånet med en medansøger øger, du derudover chancerne for at blive godkendt til det. Det er en oplagt mulighed hvis du skulle be sammen med en kæreste eller familie.

Der er hurtig svartid indenfor 15 minutter og dernæst modtager du pengene indenfor 1-2 dage efter godkendelse af aftalen, alt efter hvornår og hvilken dag det er.

Et kreditkort er lidt anderledes, her er der nogle lidt ekstra goder fordi det er en del af deres Norwegian fordelsprogram. Ved at bruge kortet får du følgende:

 • Op til 10 % CashPoints-optjening hos Norwegian
 • 1 % CashPoints-optjening på varekøb op til 75.000 DKK, herefter optjener du 0,5 % på alle varekøb

Andre goder ved kortet:

 • Kreditkortet kan anvendes til varekøb og kontanthævning i automat i ind- og udland*.
 • Op til 45 dages rentefri kredit
 • Op til 100.000 kr. i kredit
 • Inkluderet rejse- og afbestillingsforsikring
Så du tjener faktisk penge på at bruge et Banknorwegian kreditkort. Derudover kan du få en kredit op til 100.000 kr. som er rentefrit de første 45 dage. Som betyder at lånet er gratis hvis du kan betale det retur indenfor denne tidsperiode, det er bare super smart!

Kampagne lige nu

Banknorwegian er kommet i rigtig sommerhumør og det vil altså sige at du lige nu kan oprette et lån helt uden etableringsomkostninger. Det vil altså sige at du kan skære en stor del væk af de omkostninger der måtte være ved lånet. Hvem havde troet at et lån med Banknorwegian kunne blive endnu billigere?

Dette tilbud gælder til og med den 31.08.2019 det vil altså sige at du har lidt betænkningstid og har muligheden for at fortælle dine venner og familie omkring det. Der er kun tale om, ingen etableringsomkostninger på lån, dette er derfor ikke gældende på kreditkort eller andre produkter, derfor er dette noget du skal være opmærksom på.

Banknorwegian app

For at forbedre brugeroplevelsen heletiden, har banknorwegian valgt at udarbejde en app med en masse goder. Der er her tale om at holde styr på dit lån og dine fordele på en nemmere og mere overskuelig måde, samtidig med at du heletiden har det ved hånden.

Du kan i appen tjekke og gøre følgende:

 • Få overblik over Norwegian-kortet, lån og opsparingskonto
 • Se transaktioner og fakturaer
 • Overføre penge fra Norwegian-kortet til din NemKonto
 • Se optjente CashPoints
 • Se din PIN-kode
 • Spærre og bestille et nyt kort
 • Ansøge om en højere kreditgrænse
 • Tilmelde dit lån til Betalingsservice
Denne app er med til at gøre det endnu nemmere for dig at låne penge med Banknorwegian. Den kan blandt andet findes på Google play og App store ved et enkelt klik, den er ganske gratis.
 
 

Sådan låner du nemt

Dette gøres igennem en hurtig onlineansøgning som er Banknorwegian’s mission. Det vil altså sige at du sender din ansøgning afsted, får dernæst svar og har muligheden for at sammeligne dette lånetilbud med andre. For til sidste at underskrive den bedste låneaftale som er blevet tilbudt. 

I sidste ende modtager du pengene indenfor 1-2 hverdage. Det kommer helt an på tidspunktet og hvilken dag du acceptere lånet. Hvis du mener at Banknorwegian har det helt rigtige produkt, så læs endnu mere ved at følge linket nedenfor til deres side og lån måske penge til din nye bil.