Ny bil med et billån?

Nedenfor finder du attraktive billån

Lånebeløb

30 000 - 500.000 DKK

ÅOP

6,5 - 34,6 %

Løbetid

12 - 180 måneder

Min. alder

18 år

 • Svar med det samme
 • Lån uden sikkerhed
 • Lav debitorrente fra 4,95 %

Låneeksempel:Ved et samlet kreditbeløb på 100.000 kr. over 10 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 1.128 – 1.929 kr. Debitorrente: 4,95 – 19,95 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 6,5 – 21,9 %. Samlede kreditomk.: 35.356 – 131.489 kr. Samlet tilbagebet.: 135.356 – 231.489 kr. Stiftelsesomk.: 4.000 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

Lånebeløb

10 000 - 300 000 DKK

ÅOP

7,78 - 9,11 %

Løbetid

12 - 144 måneder

Min. alder

18 år

 • Få seks tilbud med én ansøgning
 • Få svar med det samme
 • Vælg det bedste lån

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Variabel debitorrente 7,50 %. ÅOP 7,93 %. Etb. omk. 1.950 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 174.385 kr.

Lånebeløb

50 000 - 500 000 DKK

ÅOP

5,83 - 10,89 %

Løbetid

12 - 96 måneder

Min. alder

18 år

 • Svar med det samme
 • Ansøg uforpligtende på 5 minutter
 • Lav variabel debitorrente fra 4,85 %

Låneeksempel: Finansiering på gældsbrev med pant via Santander Consumer Bank.Kontantpris 500.000 kr. Udbet. 50.000 kr. Saml.kreditbeløb 450.000 kr. Lånebeløb 464.075 kr. Mdl. ydelse 5.859 kr. Løbetid 96 måneder. Variabel debitorrente 4,85 %. ÅOP 5,9 %. Saml. kreditomk. 112.459 kr. Saml. tilbagebetaling: 562.459 kr. Etabl.omk. samt mdl. kontogebyr er medtaget i alle beregninger. Fortrydelsesret 14 dage.

Lånebeløb

30 000 - 1 000 000 DKK

ÅOP

3,17 - 13,04 %

Løbetid

12 - 120 måneder

Min. alder

18 år

 • Svar med det samme
 • Kåret til bedst i test af TÆNK
 • Du bestemmer udbetalingen

Låneeksempel: Beregningen for en bil årgang 2018 og et billån på 600.000 kr. med en udbetaling på 10% (60.000 kr.) og med en løbetid på 96 mdr. (8 år). 4.92% i Debitor rente, 4,87% i årlige omkostninger i procent. 555.819 kr lånebeløb inkl. omkostninger, 93.367 kr. samlede renteomkostninger 110.447 samlede kreditomkostninger der resulterer i en samlet tilbagebetaling på 649.477 kr.

Billån

Billån

Det er helt normalt at tage et billån i Danmark når man investere i en ny bil, det er blandt andet pga. De høje afgifter som resulterer i dyrere biler. Du får her svaret på, hvilke økonomiske faktorer du skal tage stilling til når du har planer om at oprette et billån. Det handler ikke kun om at prisen på bilen, dertil kommer der afgifter, månedlige udgifter til benzin, forsikringer og reparationer. Man skal tænke i det store billede og det er en god ide at udarbejde et budget over hvad man har til rådighed.

For selvom du har pengene til bilen, betyder det ikke at du har penge til resten. Det er alle sammen faktorer du skal tage stilling til udover selve billånet, det hele bliver gjort nemt og overskueligt igennem Houseofbanks.dk.

Hvordan virker et billån?

Et billån er ganske simpelt, det er egentlig ligesom et almindeligt lån. Du har bare flere muligheder her, du kan stille sikkerhed i bilen for på den måde at opnå en mere attraktiv rente. Men om du stiller med eller uden sikkerhed er oftest ligegyldigt for låneudbyderen. Det de fokusere på er din samlede kreditvurdering og derved om du kan betale lånet tilbage. Det hele foregår nemt og hurtigt nu til dags, det hele kan udfyldes online og indenfor kort tid modtager du et bindingsfrit lånetilbud. Det behøver virkelig ikke at være sværere.
Billan

Fordele ved billån

 • Mulighed for en attraktiv rente
 • Du kan låne med eller uden sikkerhed
 • Lån op til 1.000.000 kr.
 • Fast eller variable rente
 • Lån nemt igennem en onlineansøgning
 • Det er ligegyldigt om du har til udbetaling

Ulemper ved billån

 • Hvis du ikke har til udbetaling, kan det betyde en betydelig højere rente
 • En længere afbetalingsperiode – som kan betyde et dyrere lån

Flere fordele end ulemper? Se dine lånemuligheder ↓

Lånemuligheder

For at kunne finde det rigtige lån, er det vigtigt altid at undersøge ens lånemuligheder. De kan alle være vidt forskellige og et lån kan være det rigtige for din nabo, men ikke dig. Det handler om dine behov og hvad du kan håndtere økonomisk. Lån penge har aldrig været nemmere for at sige det mildt, det hele kan klares online og du har lånet indenfor kort periode. Hos houseofbanks hjælpes der med  at opstille de gode lån, så det bliver nemt og overskueligt for dig. Nedenfor kan du se nogle attraktive lånemuligheder for dig, hvis du skal have en ny bil.

Hvorfor ikke gøre drømmebilen til din hverdagsbil? Igennem Diba billån, kan du hurtigt og overskueligt modtage et bindingsfrit tilbud. Diba billån er specialiseret indenfor billån og har derfor en bred vifte af ekspertise indenfor området. Selvom dette er tilfældet er prisen ikke steget, Diba billån er stadig et af de billigste i Danmark. 

Du har mulighed for at tage et billån uden udbetaling, som vil være attraktivt for mange da du nemt vil kunne optage et billån uden en stor formue. Hvis du derimod har til udbetalingen vil du blive tilbudt en endnu mere attraktiv rente. Begge lånemuligheder har en løbetid op til 96 måneder (8 år) og kan blive indfriet gebyrfrit.

Et Diba billån er bilfinansiering gjort nemt. Det du skal gøre er at udfylde en låneansøgning online, give dem en eSkat-fuldmagt, hvorefter de modtager din årsopgørelse. Ud fra det, kreditvurderes din økonomi og hurtigt efter, modtager du et attraktivt lånetilbud.

Santander er er den største bank i Eurozonen, derfor er et Santander billån yderst attraktiv og udstråler loyalitet. De har mange års erfaring indenfor diverse låntyper, derfor vil et lån ved Santander være attraktivt, da du vil få en bred vejledning.

Santander billån er lånet til dig der står og kigger på at skulle have en anden bil. Du har her muligheden for at ansøge online på 5 minutter. Det du bliver tilbudt med et Santander billån er en lav rente og svar med det samme. 

Ved siden af alt dette kan du selv vælge om du vil betale udbetaling eller stille sikkerhed for lånet. Det er en fantastisk mulighed for personer der ikke har den største formue, som man skulle have haft i diverse banker for at optage et billån.

Er et Santander lån lige noget for dig?

Lendme fokuserer på at hjælpe dig på bedst mulig vis, uanset hvad du har tiltænkt dit lån skal bruges på. Om det er et billån eller kviklån sætter de ikke spørgsmålstegn ved. Det er også muligt for nogen at tage et lån uden sikkerhed hos dem, det kommer dog an på din privatøkonomi.

Hvis du låner igennem Lendme får du 7 lånetilbud, det g’r at du nemt kan vælge det bedste billån ud fra dine præferencer. Du binder dig ikke til noget og kan derfor afslå alle de tilbud som ikke er interessante.

Basisbank tilbyder et godt og yderst interessant billån til en lav rente med hurtigt svartid.  De har meget erfaring indenfor branchen og sætter en dyd i at give dig det bedste billån på markedet. 

Så står du og drømmer om den nye Audi eller Mercedes og kan ikke rigtig tage dig sammen? Så kan det være at Basisbank billån er lige noget for dig og kan skubbe gang i maskineriet. Det er hurtigt og nemt.

Gode råd om billån

Billån med en lav rente? Hvad påvirker renten
For at kunne opnå en god rente ved dit lån, ligger grundstenene i at have en solid økonomi. Hvis du har styr på din privatøkonomi, vil du opleve at det hurtigt bliver meget nemmere at blive tilbudt en lav rente. Eller for den sagsskyld at argumentere for at man burde få en lavere rente, ved at vise man har styr på økonomien.
 
Dette er vigtigt:
 • Din egen privatøkonomi
 • Låntypen

For at få styr på sin privatøkonomien, ligger fundamentet i lave et godt og detaljeret budget. Det er med til at analysere hvilke indtægter du har og om du har for mange udgifter. På den måde kan du tilpasse din økonomi, så du i fremtiden opnår en god kreditvurdering. En kreditvurdering er det låneudbyderne bruger til at vurdere om du er egnet til at lån hos dem. Hvis du har en dårlig kreditvurdering og derved at lavet rådighedsbeløb, vil du i de fleste tilfælde ikke blive godkendt til lån. Hvis du derimod har styr på alt og igen udestående gældsposter, vil du få en god kreditvurdering. 

Billån med og uden udbetaling

Som forbruger er det blevet en del nemmere at optage et billån uden udbetaling. Det gør at kunder uden frie likvide midler, har mulighed for at tage et billån. Der er både fordele og ulemper. En ulempe er at renten er højere, det er bundet i at der er en større risiko for banken. Du stiller ingen sikkerhed i form af bilen eller din formue. Det vil altså sige at et billån uden udbetaling vil være noget for dig uden en stærk økonomi, da du stadig vil kunne optage et billån.

Billån med udbetaling er derimod en god ide hvis du har penge stående. Du stiller her med sikkerhed overfor låneudbyderen og vil derfor blive tilbudt en lavere rente og ydelse end hvad man ellers ville blive tilbudt. Når man siger det på den måde vil det helt klart være bedst at optage et billån med udbetaling, hvis du har mulighed for at stille sikkerhed. Men det er desværre ikke alle som har denne mulighed og er nødt til at vælge den høje rente.

Fast og variable rente
Med et lån følger en rente automatisk. En rente er det du skal betale månedligt som en udgift for at tage lånet, det er den måde låneudbyderen tjener penge på og derved sikre at folk kan låne penge til deres drømme. Lånets rente kan være vidt forskellig, for det meste snakker man enten om at der kan være en variable- eller fast rente. En variable rente er som det ligger i ordet variable. Du har hør og gøre med en rente som falder og stiger ud fra hvordan markedet ser ud. Hvis du vælger denne rentetype, er det vigtigt at have undersøgt markedet. Det kan både blive billigere men også en del dyret end en fast rente.
 
En fast rente er som det lyder fast. Der bliver fra starten af låneperioden besluttet en fast rente der kommer til at løbe over hele låneperioden. Dette vil være en god ide, hvis man ikke kender markedet og gerne vil sikres en lav rente igennem hele perioden.

Spørgsmål og svar

Hvad kan jeg låne
 • Hvad kan du låne? Grundlæggende kan du låne mellem 0-500.000 kr. men det variere i forhold hvor stabil en privatøkonomi du besidder. Hvis du har en god økonomi kan du låne flere penge.
Hvor meget kan jeg låne
 • Det er meget forskelligt og kommer an på hvilken låntype du tager, et billån vil i de fleste tilfælde kunne være billige. Du kan her vælge et billån med udbetaling som giver dig en lavere rente. Så hvor meget kan jeg låne? For at få det helt præcise beløb, er du nødt til at indsamle tilbud fra udbyderne. Ellers kan der ses ca. låneeksempler under alle låntyper.
Diba billån
 • Ved at vælge Diba billån, vælger du en udbyder der er fokuseret på billån og som har erfaring indenfor branchen. Der findes så mange udbydere på markedet fordi det er så bredt, at vælge at specificeret billån til køb af din nye bil, vil altid være at foretrække. 
Santander billån
 • Et Santander billån er en af mange muligheder du ser på markedet. Satander er blandt andet en af de største banker i Europa og har meget erfaring indenfor den finansielle sektor.
Lån uden sikkerhed
 • Hvad vil et lån uden sikkerhed sige? Jamen det vil sige at du ikke skal stille nogen sikkerhed i for at tage lånet. Du skal ikke sætte pant i noget eller have en der kan hæfte for dig. Banken laver en kreditvurdering på dig og ud fra den vurdere om du vil kunne betale de lånte penge tilbage. Hvis dette er muligt vil du i de fleste tilfælde kunne optage et lån. I de fleste tilfælde fordi der ingen sikkerhed er, vil renten også være højere ved at lån uden sikkerhed

Sammenlign billån med Houseofbanks

For mange er houseofbanks deres foretrukne sammenligningsside for lån, allerede nu har over 40.000 mennesker brugt os til at finde et lån. Du får her et stort udvalg af diverse lånemuligheder, her på denne side er der blevet gået i dybden med billån, hvilke fordele og ulemper der normalvis er. Når du så har besluttet dig er processen kort fra ingen penge til et lån. Det vigtigste er bare at have styr på sin egen økonomi så du nemt og hurtig kan søge de bedste lån.

Sådan ansøger du om at billån:

 • Går til toppen af houseofbanks billån side
 • Finder det lån med den bedste rente og fordele
 • Klikker ind på siden og udfylder ansøgningen
 • Modtager svar og skriver under på låneaftalen

Svære behøver det ikke at være for dig. Det skal være hurtigt og nemt at finde det helt rigtige lån, men også muligt at finde alle de billige lån. Houseofbanks lægger vægt på at skabe gennemsigtighed blandt lån og låneudbydere på markedet. 

Det tager 2 minutter