Billige rejser på et budget

billige-rejser

Billige flyrejser på et budget

Ja… det danske vejr er nu ikke lige noget at råbe hurra for. Hvad blev der af det forår vi lige fik et lille glimt af for en uges tid siden? Det er vi nok nødt til at vente lidt på. Men bare fordi vejret er elendigt herhjemme, behøver du ikke at bliver. Er en byferie noget for dig, eller vil du gerne ligge på en strand og solebade? så læs med her.

Billige rejser

De billige rejser hænger ikke bare på træerne, når vejret er som nu. Det er koldt og gråt, folk stormer med syden for at tanke deres sol depoter op. Men selvom du ikke har det største rådighedsbeløb er det stadig muligt at finde nogle billige rejser. Især hvis du rejser udenfor sæsonen og ferier. Der er blandt andet Rejsespejder som har et stort udvalg af rejsemuligheder i alle prisklasser, om du vil en tur til Fiji eller London, så finder du den billige flyrejse ved dem.

Hvilken destination?

Hvad vil du helst, en oplevelses- eller badeferie? Lige nu er de fleste nok ligeglade og vil bare gerne væk. Det er helt op til dig selv hvilken ferie du vil på, der er billige ferier indenfor begge områder. Blandt andet er badeferier i Europa ikke dyrere for tiden. Det kunne være til Spanien eller Grækenland. Derudover kan du ofte finde en billige flybillet til London eller tage et smut ned forbi Heide park på en weekendtur.

Billige-rejser

Optjen point og rejs gratis

Hvis du ikke allerede har et kreditkort, så skynd dig at få et. Med de fleste kreditkort oplever du en masse spændende goder. Et Banknorwegian kreditkort giver dig cash-points på varekøb – De kan bruges på billige flybilletter eller at betale for dem helt. Derfor ved at bruge dit kreditkort jævnligt har du mulighed for at spare op til den næste rejse.

Et kreditkort

Men så spørger du sikkert, er kreditkort ikke super dyre at bruge? Nej det er de ikke, hvis du bare betaler den lånte kredit tilbage inden der kommer renter på. Der er mange som vælger at have flere forskellige kort og bruge dem på at optjene points. Derved forsvinder de få omkostninger man ser ved et kreditkort og du vil kunne tjene penge på det igennem point og loyalitetsprogrammer.

Så længe du ikke bruger dit kreditkort, når du har penge til at betale beløbet tilbage. Er det en billig måde at få flybilletter. Du har 45 dages rentefrit kredit som gør det nemt for dig at betale kreditten tilbage. Uden at ende ud i en gældsfælde. Ellers er du så heldig at Banknorwegian tilbyder en yderst attraktiv rente på deres kreditkort. Hvis du skulle stå og mangle penge lige nu som en sikkerhed.

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *