Flere kilder til indtægt

Hvordan man tjener penge varierer meget fra person til person og man skal have følgende ting klart for sig at flere kilder til indtægt kræver hårdt arbejde, specielt i opstartsperioden.

Vi rådgiver dig

Ønsker du også at få din konto til at gro, men ved ikke helt hvor du skal lægge din arbejdskraft skal du læse skarpt med. Ved at implementere denne information i dit eget liv er du et skridt på vej til at skabe en fuldkommen økonomi der ikke afhænger af en indtægt og er dermed mere robust og bæredygtig for dig.

Mange økonomer har studeret fænomenet hvad der er der adskiller rige og fattige folk. Selvfølgelig er der afvig, men med store mængder data kan man adskille tendenserne man ser ved dem der har i overflod og dem der ikke har. En tendens der adskiller de to, er jo flere kilder til indtægt, jo større er kontoen.

Fordele med flere kilder
  • Det er nemmere at skabe tre kilder der udbetaler 5000 kr. i stedet for en kilde der udbetaler 15000 kr.
  • Du reducerer risikoen ved at stå uden en indtægt overhovedet hvis f.eks. din arbejdsplads går konkurs, og du er fri for at tage lån for at klare dig til indtil du finder et nyt job.
  • Du risikerer ikke at kede dig med at arbejde med det samme dag ud og dag ind.
  • Du kan tjene penge på dine hobbyer, interesser og passioner.
Ulemper med flere kilder
  • Det kan bliver uoverskueligt at håndtere flere kilder og udfordrende og vide hvor man skal prioritere sin tid hende.
  • Opstartstiden for hver kilde er tids- og energikrævende.

Uanset hvilke ulemper der er bliver de små bagateller i forhold til fordelene. Det er dog en fordel hvis du i forvejen har et af følgende

  • Selvstændig virksomhed
  • Hobby
  • En formue i banken klar til at investeres

Men langt det fleste sidder ikke med nogle af ovenstående. Hver situation er unik. Nogle har styrker andre ikke har, men processen for de forskellige styrker minder om hinanden. Det jeg kan gøre for dig, er at hjælpe dig på vej med at identificere dine styrker, således du får overblik over hvordan du udnytter dem til din fordel.

  1. Mindmap. Tag et blankt ark og skriv ned mulige produkter/services du kan tilbyde, hvis ikke du kommer i tanker om nogle så skriv dit eget navn ned. Skriv ned passioner, alle dine hobbyer samt mulige hobbyer og derefter interesser. Du skal kategorisere dem bagefter.
  2. Ram dem ind i forskellige kategorier, som Services, Produkter og Diverse. Disse kategorier skal indeholde muligheder for at du kan generere en indtægt.
  3. Tag nu de ideer du synes godt om, og lav forslag til hvordan du kan tjene på dem, om det skal være advertisement til en hjemmeside, en robotiseret køkkenhave, eller som f.eks. freelancer.
  4. Læg først fokus på ideer der kan give dig en passiv indtjening, altså kilder du sætter i gang der ikke er provisionslønnet, kan du f.eks skabe et produkt som forbrugere har behov for? kan du hjælpe andre mennesker på en måde hvor de betaler dig en sum penge hver måned?
  5. Tænk over hvordan de resterende metoder kan føre til indtægt, f.eks. public speaking, freelancing osv.. (provisionslønnede metoder)
  6. Vælg en af ideerne og sæt i gang med at føre den ud i livet…
Spørgsmål? Spørg og hjælp hinanden i kommentarfeltet

Kom i gang i dag

Interesse for øl?

Tag til øl-hovedstadene i Europa og find inspiration til hvordan du kan skabe en blomstrende kilde ud fra denne intresse. Læs artiklen om de to mest kendte hovedstader for øl her.

Minimer udgifter

Før du starter at generere mere indkomst, måske tag en kig på at minimere dine udgifter først. Hvis du har et, eller flere lån stående kan du tjekke ud Refinansiering, og hvad du kan spare på det. Tryk her.

Ejendomsinvestering?

Dette er en oplagt mulighed for at tjene ekstra på fritiden, men der er også mange faldgruber at se op for. Læs mere herom.

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *