Fokuslån → Se de bedste 10 alternativer og find dit lån nu!

Fokuslån

Med Fokuslån har du muligheden for at få lidt ekstra penge i en presset hverdag. Du har muligheden for at låne mellem 10.000 – 150.000 kr. og kan altid betale lånet ud før tid, hvis denne mulighed skulle opstå. Dette koster ikke ekstra. Du kan dertil vælge at afdrage lånet over 12 – 120 måneder, som kan starte med en afdragsfri periode på 30, 60 eller 90 dage alt efter dine behov. 

Fokuslån tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

10 000 - 150 000 DKK

ÅOP

11,94 - 46,36 %

Løbetid

12 - 120 måneder

Min. alder

20 år

Fordele og ulemper

 • Valgfri afdrags- og rentefri periode
 • Betal ud når det passer dig
 • Lån mellem 10.000 - 150.000 kr.
 • Stil ingen sikkerhed
 • Lidt længere udbetaling end andre lån

Krav

 • Være fyldt 20 år
 • Ikke registreret i RKI eller Debitor registret

Krav

 • Være fyldt 20 år
 • Ikke registreret i RKI eller Debitor registret
 • Lidt længere udbetaling end andre lån

Om Fokuslån

Fokuslån er ejet af LEASY A/S som blandt andet også ejer Leasy minilån. Det vil altså sige at LEASY A/S står for finansieringen. Derfor er du sikret en sikker låneudbyder, som har mange års erfaring på markedet, selvom Fokuslån stadig er et nyt lån.

Fokuslån giver dig muligheden for at låne op til op til 150.000 kr. igennem en hurtig ansøgning med svar på under 1 time. Hvis du skulle komme til penge igennem afdragsperioden, kan du altid betale lånet ud med det samme gebyrfrit. Alt dette afbetales over en periode mellem 12 og 120 måneder, alt efter dine ønsker og behov. 

For at det ikke skal være løgn, har du også muligheden for låne afdrags- og rentefrit de første 30, 60 eller 90 dage. Det er en ekstra gode for dig, så du lige kan tilvænne dig lånet på bedst mulig vis. Fokuslån ønsker kun at du bliver glad for lånet og det ikke påvirker din økonomi på nogen måde negativt. På den måde sikres det at alle parter er glade og vil arbejde sammen igen i fremtiden.

Med Fokuslån oplever du derudover at de har en meget fleksibel kundeservice, det vil sige at de alle ugens dage har åben fra 8-22. Her bruger de alt deres energi på at hjælp folk som dig, med at besvare de spørgmål i nu måtte have, før eller under jeres låneforløb.

Derudover er du ikke tvunget til at skulle stille nogen form for sikkerhed overfor Fokuslån. Det vil sige at du i de fleste tilfælde vil blive godkendt hurtigt og have pengene indenfor kort tid. Du slipper for at skulle tage i banken, eller andre steder. Det vil altså sige at fokuslån er et lån med fokus på dine behov.

Lån nemt i 3 trin

Så nemt kan det gøres med Fokuslån, der skal ikke mere til end 3 simple trin.

 1. Indtast lån ønsker
 2. Login med NemID
 3. Du får hurtigt svar

Det kræver faktisk ikke mere, efter du har fået svar og skrevet under på låneaftalen. Kan du se frem til at modtage de lånte penge indenfor 2 hverdage maksimalt, normalvis er det indenfor 1 dag. Det er en yderst sikker måde at låne penge på, eftersom det foregår igennem NemID.

Vælg dit Fokuslån allerede i dag ved at følge knappen nedenfor hurtigt og nemt.

Pin It on Pinterest