Hvad koster det at låne?

Hvad koster det at låne?

Det er meget forskelligt alt ud fra din egen økonomi og hvilken låntype du vælger.

Hovedpunkterne er som nedenfor.

  • Din økonomi
  • Lånebeløb
  • Låneperiode
  • Med eller uden sikkerhed
  • Udestående gæld
Hvad-koster-det-at-lane

Få styr på din økonomi først

Hvad det koster at låne penge kan du selv påvirke i det fleste tilfælde. For det første kan du have styr på din egen økonomi. Du kan sikre at du betaler lånte penge tilbage indenfor fristen, ikke optage unødvendige lån og til sidst spare op. Hvis du har kontrol over din privatøkonomi, vil du også opnå en bedre kreditvurdering fra låneudbyderen og derved en bedre rente.

En lav rente vil betyde et betydeligt billigere lån.

Hvad koster det at låne med det rigtige lån

At vælge det rigtige lån kan spare dig for mange penge. Der er her tale om at vælge et vælge et lidt lavere beløb og en lidt længere afbetalingsperiode. Det vil betyde at du månedligt koster det mindre at låne, end hvis du havde valgt et lavt beløb med en kort afbetalingsperiode.

På den måde kan du sikre dig de penge du står og mangler, men ikke forgælde dig mere end hvad din økonomi kan håndtere.

Derudover er det en god ide at vælge at stille sikkerhed, selvom du har muligheden for ikke at gøre det. Renten stiger først i vejret når det er at du ikke kan stille sikkerhed for de lånte penge. Dernæst vil du opleve at de lånte penge bliver rigtige dyre.

Det var nogle korte tips til at finde de billige lån og hvad du skal kigge efter. Så du kan finde ud af hvad det koster at låne. Men for at gøre det endnu nemmere kan du nedenfor se et låneeksempel.

Læs mere om at få styr på din økonomi og derved sikre de billigste lån

Dette er et estimeret låneeksempel når du låner med Nordiclån

– Beløb: 40.000 kr.

– Periode: 60 måneder

– Debitorrente: 8,73%

– ÅOP 12,38%

– Samlet tilbagebetaling: 53.043 kr.

– Samlede kreditomkostninger: 13.043 kr.

Det vil altså sige sig at med en ÅOP på 12,38 vil du skulle betale 53.043 kr. tilbage i alt efter de 60 måneder. Af disse er 13.043 kr. kreditomkostninger ved at låne pengene. For at mindske dine kreditomkostninger og få en lavere ÅOP, kan du følge de simple punkter øverst på siden. Eller finde det perfekte lån via knappen nedenfor. Nu ved du hvad koster det at låne.

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *