Hvor meget kan jeg låne?

Hvor meget kan jeg låne?

Hvad der er det rigtige beløb for dig at låne og hvor meget du egentlig kan låne er vidt forskellige nogle gange. Det hele handler om banken og hvor god din kreditvurdering er i deres øjne. Ud fra det afgør de hvor meget du kan låne.

hvor-meget-kan-jeg-lane

Lånebeløb

Hvor meget du kan låne kommer an på hvem du låner pengene af og så hvilken låntype du tager. Oftest er kviklån et lavt beløb, hvor du modsat finder et realkreditlån som vil være et højt beløb. Hos houseofbanks.dk finder du et stort udvalg af forskellige lån mellem 100 kr. og 500000 kr. Så om du står og mangler penge til din nye bil eller de uforudsete regning der lige er kommet, så kan du finde en løsning her.
 

Hvad koster det at låne

Hvis man ikke kigger sig for inden man låner penge. Kan man ende med flere udgifter end hvad man forventede. Blandt andet er Kviklån oftest de dyreste lån, med en høj ÅOP som skal betales tilbage indenfor meget kort tid. Du kan dertil optage et lån uden sikkerhed, det betyder dog oftest at de er dyrere, fordi du ikke stiller sikkerhed overfor banken. Derimod vil et højere beløb med sikkerhed oftest være billigere at låne. Din kreditvurdering er oftest den faktor som bestemmer hvor høj eller lav renten på dit lån bliver og hvor meget du kan låne. Hvis du besidder en dårlig kreditvurdering vil det betyde at du får en høj rente og kun vil kunne låne et lavt beløb. Derimod vil en god kreditvurdering give dig en lav rente og gøre dig attraktiv overfor bankerne.

Hvor meget kan jeg låne?

Grundlæggende kan du låne det beløb du ønsker hvis du har en god kreditvurdering. Hvis du har styr på din økonomi er du kommet lang vej og det vil give dig utallige lånemuligheder. Her på Houseofbanks.dk kan du lån penge fra 100 kr. til 500000 kr. hvis du har brug for flere penge som til bolig eller andet, er det altid muligt at spørge sin bank.
 
Din bank er altid en god mulighed og hvis du står i en situation som førstegangslåner, vil det være klogt at opsøge gratis råd hos din bank. Det er noget alle banker tilbyder, bare husk at de stadig skal tjene penge, de vil helst sælge dig deres lån. Derfor husk altid at undersøge markedet og ikke bare tage det første og nemmeste lån.

4 kommentarer til “Hvor meget kan jeg låne?”

 1. Alexander Blæhr

  Ønsker at samle 2små lån på sammenlagt ca.30.000kr
  Endvidere mangler jeg ca 8.000kr til uforudset hunde tandlæge efter uheldig sammenstød med knækket beton pæl, dækket af højt græs..

  1. Hej Alexander,

   Hvis du ønsker at samle dine lån med muligheden for at hæve lånebeløbet yderligere med de 8000 kr. Vil din bedste mulighed enten være Banknorwegian, Basisbank eller Lendme. Du kan finde dem alle under vores samlelån her på siden. Eftersom at det er et lavt beløb du i realiteten snakker om og hvis du har været god til at overholde dine betalinger, vil din ansøgning højst sandsyneligt blive godkendt hurtigt.

   Hvis du har brug for yderligere hjælp, så tøv ikke med at skrive igen.

   Med Venlig Hilsen
   Kenneth Dam

  1. Hej Juanita,

   Ja du har muligheden for at låne 10.000 kr. selvom du er i RKI med Aurora lån, det eneste du skal have er en kautioner.

   Hvis du har brug for mere hjælp, kontakt os endelig igen.

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *