Indskudslån

Indskudslån

Står du som så mange andre og har problemer med at finde penge til indskudet? Så frygt ikke, du har massere af muligheder for et indskudslån

lan-til-indskud

Står du og mangler penge til indskuddet?

Står du og kæresten og er på udkig efter det perfekte hus, det kunne også være at du står som studerende og skal flytte i lejlighed eller noget helt tredje? Så vil du oftest skulle stille med et indskud ret hurtigt. Det er ikke et problem for alle, men nogen kan have svært ved at stille så stort et beløb til rådighed på kort tid. Der er oftest tale om 15-40 tusinde kroner alt efter hvor lejligheden befinder sig og hvor stor den er. Derfor kan det være en oplagt mulighed for mange med et indskudslån.

Det gode er at du har mange muligheder nu til dags, ikke kun muligheder der koster penge. Men faktisk hvor du får hjælp til indskud.

Disse muligheder har du – lån til indskud

Som så mange tænker har du muligheden for at tage et reelt lån til dit indskud, altså et indskudslån. Det kan være hvilket som helst lån, da denne låntype ikke har nogle specielle fordele. Hvilket indskudslån der er bedst vil altid være din egen vurderingssag. Men her på siden har vi en lang oversigt over potentielle låneudbydere, du kan vælge mellem. Find dem nedenfor ved hjælp af knappen.

Derudover glemmer mange, at man har muligheden for at få hjælp af staten til dit indskud. Dette kan du søge igennem Borger.dk og kan for mange være en stor hjælp. Men der er nogle krav for at blive godkendt til dette, blandt andet må jeres årlige indkomst ikke overstige 246.000 kr. i 2019. Hvis du flytter i et enkelværelse må den ikke overstige 166.635 kr. i 2019. Selvom du overholder disse krav, kan kommunen stadig vurdere dig ikke egent til et indskudslån.

Det kan være fordi at du har en tilstrækkelig formue der gør at du selv kan betale indskuddet, eller at du har et indskudslån fra tidligere du stadig mangler at afvikle på. Så hvis du ikke bliver godkendt, har du altid muligheden for et almindeligt lån.

Hvad koster det at tage et indskudslån

Det kan være forskelligt, alt efter din egen privatøkonomi. Men du har derimod også mange muligheder online. Hvilket indskudslån der er bedst, er en vurderingssag. Har du brug for pengene hurtigt, er lånet nok dyrere end hvis du har mulighed for at stille sikkerhed og vente nogle dage. Det hele kommer i bund og grund an på hvilken rente du bliver tilbudt, dette bliver vurderet udelukkende ud fra en kreditvurdering, som laves af din økonomi.

Det billigste indskudslån er det du kan optage igennem borger.dk. Dette er dog forbeholdt personer der ikke har det største økonomiske råderum. Derfor kan det nogle gange være svært at blive godkendt, hvis du har en god økonomi, men bare ikke lige har fået sat penge til side.

For at få finde det bedste indskudslån og hjælp, så kig på siden Lån penge.

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *