Kan man tage et lån trods RKI? Se hvad du skal være opmærksom på

Lån trods RKI - det er en individuel vurdering

RKI er Danmarks største indeks for dårlige betalere. Det bruges af alle fra virksomheder og butikker til pengeinstitutter der ønsker at vurdere ens persons økonomi. Derfor er det i de fleste tilfælde vigtigt ikke at være registreret i RKI, da man efter registreringen vil have nogle begrænsinger finansielt. Du kan finde hjælp til at se, om du er registreret i RKI her. Det vil være svært at optage lån selvom du kun er registreret i RKI for 1000 kr. MEN! nu bliver det nemmere, for vi kan tilbyde dig et nyt produkt i 2019, der kan optages selvom du står i RKI.

OBS: Der kræves en individuel kreditvurdering, inden man kan indgå en kreditaftale!

Der er her tale om et lån fra Tando eller Vexa, som du kan optage med en kautionist

Lånebeløb

8 000 - 70 000 DKK

ÅOP

49,9 %

Løbetid

12 - 60 måneder

Min. alder

18 år

  • Du kan ansøge med RKI
  • Udbetaling indenfor 24 timer
  • Trygt og sikkert

Lånebeløb

75 000 - 1 000 000 DKK

ÅOP

6,25 - 9,25 %

Løbetid

5 - 25 år

  • Lav rente
  • Afdragsfrihed i op til 10 år
  • Lån selvom du står i RKI

Hvad er RKI?

RKI er en del af Experian. Experians RKI-register som vi snakker om her, er Danmarks største register over dårlige betalende. Dette RKI-register er med til at sikre danske forbrugere og virksomheder mod uansvarlig kredit. Registret kan enten bruges forebyggende ved at undgå købsaftaler med nye dårlige betalere eller opfølgende, hvor virksomheder adviseres, hvis denne eksisterende kunde registreres som dårlig betaler i systemet. Derfor er det, til begges parters fordel at RKI er til stede.

Du kan læse mere om historien bag RKI i vores blogindlæg om dette.

Står jeg i RKI?

Et RKI tjek vil være en god måde at finde ud af om du er oprettet i systemet, Experian har deres egen portal til lige netop dette på dininfo.dk. Herinde kan du nemt navigere rundt blandt diverse muligheder og kan få hjælp direkte fra deres kundeservice.

Så hvad er din RKI status? Jamen du er forhåbentlig ikke registreret i RKI og kan derfor puste ud da du vil have en positiv RKI status. Hvis du derimod er oprette i RKI er det en helt anden sag.

Registreret i RKI

Hvis du er registret i RKI vil du opleve mange finansielle begrænsninger. Det er her ligemeget om du skylder flere tusinde kroner eller om det måske kun er 1.000 kr. vi taler om. Så længe du står i deres system kigges der ikke mere ind i sagen. Du er nødt til at betale din udestående gæld tilbage, før det er muligt at blive slettet i registret. For at kunne betale gælden retur er det en god ide at få styr på din privatøkonomi. Det kan gøre igennem flere forskellige måder. Men en god start vil altid være at lægge et budget og derfra skære ned på unødvendige udgifter. På den måde vil du opnå at højere rådighedsbeløb og derved kunne betale den udestående gæld af.

En anden mulighed hvor du virkelig skal have styr på din økonomi. Vil være at optage et nyt lån trods RKI. Det kunne være et Tando, som skal bruge til at betale de lån retur som du er registreret i RKI for. Men ved at gøre dette skal du huske at have styr på alle omkostninger ved lånet og sikre at de gamle bliver betalt helt af. For du kan hurtigt ende med at være dårligere stillet efter end da du stod i RKI.

Du kan stadig låne, selvom du er i RKI

Nu har du fundet ud af at du er oprettet i RKI og hvis du absolut vil optage et lån, er der tale om et RKI lån som mange kalder det. Det er nogle bestemte udbydere som tilbyder et lån, selvom du er registreret i RKI eller Debitor registret. Om det er en god ide at låne penge trods RKI er derimod en anden sag. Det kommer an på din status, altså hvordan du er endt i RKI. Har du tidligere ikke kunne betale dine lån af, så lad for guldsskyld være med at optage et nyt lån. Du vil med garanti ende med at synke dybere ned i RKI registret og ikke kunne komme op igen. Derimod burde du fokusere på at få styr på din egen økonomi og skære ned på dine omkostninger så du kan betale din gæld af. Først når du har betalt din gæld af, vil du blive fjernet fra RKI.

Men er du derimod kommet i RKI pga. et mindre beløb og har svært ved at blive slette igen og mener at et Lån derimod er det rigtige og RKI ikke skal være nogen hindring for dig. Så er dette også en mulighed som sagt tidligere, du kan igennem Tando låne penge trods RKI.

OBS: Der kræves en individuel kreditvurdering, inden man kan indgå en kreditaftale!

Lån penge – RKI er ikke nødvendigvis en hindring

Hvis du er fast besluttet på at RKI ikke skal være nogen hindring for dig, vil det altid være muligt at finde en måde. Sådan er det gældende ved det meste, der er altid en anden udvej hvis du leder længe nok. Her hos House of Banks, kan vi tilbyde et RKI lån. Der er her tale om et lån, der ikke hindres af at du er registreret i RKI.

Så du skal ikke være bange, vi ved, at det ikke er alle, som kan gøre for at de endte i RKI og faktisk har styr på finanserne. Derfor har du igennem Tando muligheden for at optage et lån, hvor er RKI ikke er nogen hindring. Det gøres ved at du får et familiemedlem eller bekendt til at stille som kautionist for dit lån, hvis du ikke skulle kunne betale. Derved har låneudbyder den ønskede sikkerhed hvis der ikke betales tilbage på lånet og kan indkræve dem via kautionisten.

Derfor kan du nu hurtigt og nemt låne penge trods RKI.

OBS: Der kræves en individuel kreditvurdering, inden man kan indgå en kreditaftale!

Hurtigt lån trods RKI

Vi har hos House of Banks et lån du kan optage trods RKI. Dette lån går både ind under et SMS lån og kviklån. Du kan ansøge igennem din samrtphone og har pengene indenfor en hverdag. Nemme lån trods RKI er populært og noget mange vælger frem for det normale lån. Det kan godt være at det er lidt dyrere, men derfor falder valget alligevel på dette. Men med et Tando er RKI ingen hindring. Det eneste du skal gøre er at ansøge om lånet og sørge for at du har en kautionist indblandet. Dernæst foregår det hele online og er utrolig simpelt.

SMS lån: Et sms lån trods RKI eller mobile lån trods RKI, vælges af utrolig mange. Grunden til dette, er at du nemt kan sende en ansøgning og som navnet antyder så gøres det igennem din mobil.  Derfor kan det gøres på farten, hurtigt og nemt. Så du kan fokusere på alt andet end din RKI registrering.

Kviklån: Det er et hurtigt lån trods RKI, men mange ender også i en gældsfælde. Fordi man bliver overrasket over de omkostninger, man ikke tjekkede op på inden man optog lånet. Derfor husk altid at tjekke ÅOP, når du optager et kviklån især trods RKI, så du ikke ender med at forværre den situation.

OBS: Der kræves en individuel kreditvurdering, inden man kan indgå en kreditaftale!

Blev du klogere på hvilken position du er i og hvilke muligheder du har? Hvis du har brug for yderligere hjælp eller bare har et interessant synspunkt på emnet. Så tøv ikke og kommenter på opslaget nedenfor.

Hvad koster et lån, når man står i RKI?

Hvis du vælger at låne penge trods RKI er du 100 procent sikker på at det ikke bliver billigere. Det er de færreste som i første omgang vil låne privatpersoner penge som er registreret i RKI. Derfor er der automatisk så stor efterspørgsel på disse lån da ikke ingen tilbyder det. Derfor kan låneudbydere kræve højere renter og gebyrer i ønske om sikkerhed for lånet.

Det gør at du i de fleste tilfælde vil blive tilbudt en højere rente end hvis du ikke var registeret i RKI. Lån penge trods RKI kan derfor være en omkostningsfuld handling, hvor du kan ende med at grave dig længere ned i gældsfælden uden mulighed for at komme op igen.

Derfor burde du altid genoverveje dit valg om ønsket af lån trods RKI også selvom RKI ingen hindring har. Overvej dine muligheder grundigt, blandt andet kan du nedenfor se nogle alternativer til RKI lån.

Alternativerne til dyre RKI lån

Der er utallige alternativer til at låne penge når du står registreret i RKI. Men den første og bedste er lige godt at få styr på din økonomi og det gør du ved at lægge et budget. Dette inkluderer dine indtægter og udgifter så du har en ide om hvilket rådighedsbeløb du besidder. På den måde kan du vurdere om du har for høje udgifter, om du har betaler nok af på din gæld eller om du kan betale yderligere af og blive hurtigere gældsfri. Der er ikke nogen specifik formular på hvordan du bliver gældfri. Du er nødt til at kigge på din egen økonomi og se på hvad du kan undvære månedligt til afbetaling af din gæld. Dernæst skal du overholde denne betaling også kan du se frem til at blive gældfri og dernæst blive fjernet fra RKI.

Ellers kan du låne penge af din familie til at tilbage betale lånet og derved skylde din familie penge i stedet for. Det kan hjælpe nogen hvis familie er heldigere stillet, det er bare ikke alle der har denne mulighed. Derfor vil det bedste altid være at komme ud af RKI ved at betale lån tilbage til tiden. Frem for dyre RKI lån, der nok bare skader din økonomi yderligere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest