Lån penge på få minutter

Find det bedste lån på markedet i dag

Ferratum

 
offer_img
 

1 500 - 20 000 DKK

ÅOP fra: 124.22 %
Løbetid: Fra 3 måneder - ubegrænset
Min. alder 21 år
Fordel: Rentefrit i 30 dage til nye kunder

Låneeksempel: Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker beløbet straks og tilbagebetaler over 12 måneder: Kreditbeløb: 10.000,00 kr. Samlet kreditomkostninger: 4.675,00 kr. ÅOP: 124.22%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 14.675,00 kr. Månedlig ydelse: 1.250,00 kr. Fast debitorrente: 94,91%.

Find det rigtige lån

 

Lån penge online

Du kan låne penge online nemt og uden besvær, og så får du endda udbetalt lånet hurtigere end ved personligt fremmøde i banken.
Drømmer du om den nyeste smartphone, en rejse til sydens sol og eksotiske kulturer eller måske noget helt tredje? Så er et hurtigt forbrugslån måske løsningen for dig. Alt det kræver er, at du udfylder en formular, og så er du klar til at investere i den splinternye telefon eller pakke badetøj og solcreme.
 

Hjælp til lån

Der findes mange forskellige udbydere af disse forbrugslån, og det kan derfor let blive uoverskueligt at holde styr på, hvilke der er de bedste for dig. Netop derfor har House of Banks samlet de forskellige låneudbydere og præsenteret dem på en nem og overskuelig måde. Det betyder, at du med lethed kan overskue, hvilke lån der har den laveste rente, de forskellige låns minimale og maksimale lånebeløb og låneperiode samt hvilke krav de forskellige låneudbydere stiller til sikkerhed. House of Banks hjælper dig således med at finde frem til det lån der passer bedst til dig og dine behov.

 

Dit Forbrugslån

Lån til bil

Det er ikke altid nødvendigt at have pengene til udbetalingen på en bil, du kan nemlig finansiere dit bilkøb med et billån. Du skal dog være forberedt på at udbetalingen er mindst 20% af salgsprisen. Når du skal vælge dit billån, er det en god idé at indhente mere end ét tilbud. Her skal du se på den samlede årlige omkostning i procent, ÅOP. Hvis to forskellige lån har den samme ÅOP, vil det lån med de laveste etableringsomkostninger altid være at foretrække – også selvom der er højere rente på det lån. Dette vil give dig en bedre låneøkonomi, da du kan trække renterne fra i skat, mens det ikke er tilfældet for etableringsomkostningerne.
Du skal være opmærksom på, at du kun kan sammenligne ÅOP, hvis forudsætningerne er ens. Du skal derfor sørge for at lånesum, udbetaling og løbetid er identiske.
Du kan desuden spare penge, hvis du kan stille sikkerhed i andet end bilen. Det kunne eksempelvis være en ejerbolig eller en båd.
 

Lån penge uden sikkerhed

Et lån uden sikkerhed er hurtigt, og uden særlig mange krav og forpligtelser.
Vil du helst undgå at stille din bil, bolig og/eller båd som sikkerhed af frygt for, at du ikke vil kunne betale din gæld? Så er et lån uden sikkerhed lånet for dig. Ansøger du om et lån uden sikkerhed, skal du dog forvente at skulle fremsende dokumentation på din indkomst. Debitor ønsker som regel bevis for, at du har en fast og stabil indkomst, som sikkerhed for, at du er i stand til at betale dit lån tilbage. Lånet egner sig til næsten hvad som helst. 
 

En sikker favorit

Bank Norwegian blev først startet i 2007, og netop derfor er det overraskende, at så mange danskere allerede har hørt om dem. Deres rente starter på 8,99% – en af de laveste på markedet – og de udbyder lånebeløb mellem 5.000 og 400.000 kr. Dette gør dem til en favorit hos vores forbrugere.
 
Derfor Bank Norwegian
Bank Norwegian udspringer af flyselskabet Norwegian. Deres erfaringer med service gennem flight-business har gjort Bank Norwegian til en udmærket bank, og de opererer nu i hele skandinavien. De leverer en af de mest populære løsninger hvad angår billige og nemme forbrugslån i Danmark – oven i købet med hurtig udbetaling. Deres ansøgningssytem fungerer intuitivt, og man bliver undervejs gjort opmærksom på de vilkår, man som lånetager har. Ansøgningsprocessen er hurtig og nem, da du blot skal underskrive med dit NemID.
 

Vælg lånets beløb

De mange låneudbydere tilbyder forskellige lånebeløb. Her finder du en liste over nogle af disse udbydere:
  • Bank Norwegian tilbyder op til 400.000 kr.
  • PayMark Finans tilbyder op til 150.000 kr.
  • LendMe tilbyder op til 300.000 kr.
  • Føniks Privatlån tilbyder op til 100.000 kr.
  • D:E:R tilbyder op til 100.000 kr.
  • Spargo Finans tilbyder op til 150.000 kr.
  • Nordiclån tilbyder op til 50.000 kr.
  • Modusfinans tilbyder op til 50.000 kr.
  • Leasy Minilån tilbyder op til 10.000 kr.
  • Santander Consumer Bank tilbyder op til 350.000 kr.
Der findes altså mange forskellige tilbud på markedet som hver især henvender sig til forskellige behov. Det er derfor op til dig at vælge det lånetilbud der passer dig bedst.
 
Men vær opmærksom på
Du kan nemt skabe et større forbrug, hvis du optager et større lån end det, du egentlig har et behov for. Det er noget der kan gøre stor skade på din økonomi.
Logikken bag det er meget simpel. Jo større lån du optager over kortere tid, desto større bliver de månedlige afdrag. Låner du et tilsvarende beløb over en længere periode, vil dine månedlige afdrag blive mindre, men du vil samlet set betale mere i rente. Derfor vil et godt forarbejde kunne spare dig for mange penge.
Når du skal finde det rigtige forbrugslån til din situation, er det vigtigt, at du nærlæser dine vilkår og betingelser. Derudover er det en god idé, at undersøge de forskellige tilbud på markedet, inden du tager din beslutning. Her skal du have et særligt fokus på rente og etableringsomkostninger, og husk at renterne kan trækkes fra i skat, mens det ikke er tilfældet for etableringsomkostningerne.

Dit kviklån

Oversigt over kviklån

Inden for de seneste år er kviklån gået hen og blevet en stor hit blandt danskerne. Dog har omtale i programmer som Luksusfælden været med til at give disse lån et dårlig ry.
Kviklån er rigtignok et af de dyreste lån på markedet, hvilket skyldes at man som lånetager ikke stiller nogen form for sikkerhed for lånet. Men det kan være en god løsning, hvis man er hurtig til at tilbagebetale lånet. Lavere etableringsomkostninger og hurtigere udbetaling gør nemlig kviklånet gavnligt for mange personer. Nogle steder kan du have pengene på kontoen allerede i løbet af 30 minutter.
 

Hvad er refinansiering?

Dette kan forklares med et kort eksempel med låneudbydere, A og B.
Du optog for et år siden et lån ved låneudbyder A til en fast rente. Men nu vil du se, om du kan få en endnu lavere rente et andet sted og dermed spare penge. Du går derfor til låneudbyder B, der går med til at give dig en lavere rente. Låneudbyder B betaler nu hele din gæld til låneudbyder A ud, således at du fremover blot fortsætter din månedlige afdragelse til låneudbyder B.
Det er ikke altid, at du kan få en lavere rente, men du kan altid undersøge mulighederne.
I princippet kan man refinansiere alle former for lån, og de forskellige refinansieringer fungerer alle nogenlunde ens.  
Generelt set vil det altid kunne betale sig at forsøge sig med refinansiering: Markedet er fyldt med låneudbydere og konkurrencen er derfor hård, og hvis du kan få en lavere rente et andet sted, har du vundet.
I forhold til billån kan det være særlig klogt at refinansiere, hvis du fik dit billån gennem en bilforhandler, da du købte din bil. Det skyldes, at disse lån sjældent har den laveste rente. Mange vælger denne løsning, fordi det er nemmere, men det er sjældent den billigste løsning. Det kan derfor være smart at ansøge om refinansiering og dermed få et lån med en lavere rente.
Refinansiering giver altså mening, når renten er på vej ned. At renten falder kan være en virkning af forskellige årsager. Det kan skyldes en ændring i bankens økonomi, øget konkurrence eller nye lovgivninger. Hvis renten er faldet, siden du optog lånet, vil refinansiering højst sandsynligt kunne betyde billigere afdrag, og at du vil kunne afbetale dit lån hurtigere. Det tager ikke mere end nogle få minutter at sende en ansøgning om refinansiering til en låneudbyder.
Ved at refinansiere dit lån, kan du desuden forlænge løbetiden, så du får mere tid til at tilbagebetale dit lån. Dette kan være en fordel, hvis du har svært ved at afdrage lånet til tiden, da du dermed mindsker dit månedlige afdrag. Her skal du være opmærksom på, at du i så fald vil komme til at betale mere i rente, hvilket naturligvis ikke er optimalt – det kan dog være bedre end at få betalingsanmærkninger og havne i RKI.
 

Bedste lånetilbud

Der findes mange forskellige muligheder for at finde de bedste kviklån, forbrugslån eller samlelån der dækker dine behov. Udvalget er stort, og det er derfor klogt at undersøge markedet helt til bunds, før du beslutter dig. 
Ved at benytte House of Banks’ tjeneste, kan du sammenligne de bedste lån ud fra de mest væsentlige parametre som krav, vilkår og betingelser, lånebeløb, løbetid, månedligt afdrag og etableringsomkostninger.
 
Sådan gør vi dig i stand til at vælge det bedste lån
Vi rangerer altid vores tilbud, således at de mest favorable altid vil optræde øverst på vores side. På den måde kan du hurtigt og nemt få et overblik over dine muligheder.
 

Hvad er ÅOP?

ÅOP, årlig omkostninger i procent, er således de samlede omkostninger pr. år udtrykt i procent af det samlede kreditbeløb på et lån. Når du optager et lån, er dette omfattet af en aale mellem dig og låneudbyder, som har hjemmel i kreditaaleloven. Loven siger at ÅOP for et forbrugslån skal fremgå tydeligt sammen med de øvrige omkostninger.
 
Hvad består ÅOP af?
De omkostninger der medregnes i ÅOP er engangsomkostninger og løbende omkostninger. De engangsomkostninger der er forbundet med ÅOP er stielsesprovision, ekspeditionsgebyr, fast tinglysningsafgift, variable tinglysningsafgift, dokumentgebyr osv.
De løbende omkostninger der er forbundet med ÅOP er månedlige og årlige kontogebyrer, administrationsgebyrer, PBS gebyrer, depotgebyrer, renter osv. Dette har forhåbentlig givet dig en forståelse af hvad ÅOP er, så du kan følge dig tryg næste gang du optager et lån.