Leasy lån

Leasy A/S er en erfaren låneudbydere med 25 års erfaring på markedet. De tilbyder et nemt og hurtigt lån på op til 15.000 kr. til det du lige står og mangler. Det kunne være at din gamle smartphone er gået i stykker eller at det gamle tv stod af.

Leasy lån tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

5 000 - 15 000 DKK

ÅOP

15,89 - 51,50 %

Løbetid

12 - 36 måneder

Min. alder

20 år

Fordele og ulemper

  • Mere end 25 år på markedet
  • Du skal ikke stille sikkerhed
  • Hurtig afbetaling - 12, 24 eller 36 mdr.
  • Hurtig svar på din ansøgning

Krav

  • Være fyldt 20 år
  • Ikke registreret i RKI eller Debitor Registret
  • Du kan kun låne mellem 5.000 - 15.000 kr.

Krav

  • Være fyldt 20 år
  • Ikke registreret i RKI eller Debitor Registret

Bag om Leasy Minilån

Du kender nok Leasy firmaet der sælger elektronik som giver dig muligheden for finansiering, for ikke at glemme Peter, som levere og installere. Der er tale om de samme, det har vist sig at være utroligt populært igennem årene som betyder, at vi nu omtaler dem som værende en af de største låneudbyder i Danmark. De går under virksomheden kaldet 3C RETAIL A/S, dog er det er egentlig bare det samme som LEASY A/S.

De har en stor skare af andre låneprodukter i Danmark som: DER Privat Finans, Spargo Finans, Modus Finans, Fokuslån osv. Det betyder også at de har mere end 25 års erfaring og hjulpet flere tusinde mennesker med at udleve deres drømme, ved hjælp af lånte penge.

Leasy har hovedkontor i Odense, hvor deres kundeservice også er placeret, de har åbent alle ugens dage fra 8 – 22. Du kender sikkert allerede nummeret dertil. Derfor hvis du skulle have nogle spørgsmål omkring et Leasy lån eller omkring oplevelsen ved at låne med Leasy, så kontakt dem hellere end gerne. 

Du kan med Leasy låne op til 15.000 kr. derfor er det også kaldet et minilån. Denne type af lån er oftest et lavt beløb man tilbagebetaler hurtigt, for igen at være gældfri indenfor kort tid. Det vil sige at du har mulighederne for at afbetale lånet på 12, 24 eller 36 måneder med en fast rente fra 9,90%.

Dertil er det ikke nødvendigt at stille sikkerhed for lånet og du bestemmer selv hvad du egentlig vil bruge pengene på. Hvis du skulle fortryde er du altid sikret 14 dages fortrydelsesret fra den dag du skriver under på låneaftalen. Vi ønsker jo ikke du optager et lån hvis du har fortrudt det igen. 

Et låneeksempel kunne være som følgende:

Den månedlige ydelse er baseret på fast årlig debitorrente 9,90% – 26,08%. ÅOP 27,16% – 46,36%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 17.044 – 18.325. Samlede kreditomkostninger kr. 2.044 – 3.325. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 1.200,-. Løbetid min. 12 måneder – maks. 36 måneder. Maks. ÅOP 51,50%. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid uden omkostninger.

Men husk at det tilbud du får af Leasy lån, udelukkende afhænger af din egen økonomi. Hvis du har en god økonomi, vil du opnå en lavere rente, bedre vilkår og spare en masse penge.

Husk at dette låneeksempel kun er en ide til hvordan et lån kunne se ud. Du kan altid ansøge uden binding, for at få et helt konkret lånetilbud. Så er du sikker på hvad et lån vil koste og har muligheden for at sammenligne.