Drømmen om en motorcykel

Et MC lån gør drømmen til virkelighed, find dit allerede i dag

MC-lan

Nu er solen rigtig kommet frem, vi har allerede næsten haft 20 grader her i april 2019. Går du også lidt med drømmen om at få din egen motorcykel. At kunne mærke vinden og solen imens du cruiser ud af landevejen, er virkelig det bedste. Du får her hjælp til et MC lån så drømmen bliver til virkelighed 🤩🤩

MC Lån

Et MC lån er også det man kalder et motorcykel lån og i de fleste tilfælde det samme som et billån i princippet. Der er det samme udgangspunkt ved vilkår og betingelser som indgåes og du kan på samme måde stille sikkerhed i din motorcykel. Det man finder som det primære træk ved MC lån er, at du er sikret et specialiseret lån til din motorcykel, som oftest er at forestrække.
 
Men skulle der var et ønske om at tage et lån der er kan bruges lidt mere udspredt er dette også en mulighed. Du behøver ikke at optage et MC lån, til din motorcykel bare fordi det er et MC lån. Det kunne derimod være at du skulle kigge andre steder for at finde det helt rigtige lån, så du kan få din nye motorcykel. Blandt andet er der flere store online låneudbydere som tilbyder en lav rente og med muligheden for at specialisere lånet ud fra dine behov. Nedenfor kan du se det store udvalg her på HouseofBanks ⤵️
 

Finansiering til min motorcykel 💰

Motorcykel finansiering er ikke en boldgade helt for sig selv. Der er har tale om det samme princip som billån, dette er bare et lån specialiseret til MC finansiering. Du har i to muligheder her: Du kan enten tage et forbrugslån eller et MC lån. Forskellen er begrænset, men stadig noget man bør tage i menté.

Et forbrugslån sætter ingen begrænsninger på hvad du kan bruge pengene på. Det kan være at du skal låne ekstra penge til at købe en ny hjelm eller motorcykeltøj som kan ende med at blive dyrt. Derudover kan du også bruge pengene på andre ting som at købe en ny mobil eller en rejse, hvis der skulle være noget overskyndende. Eller for den sagsskyld tilbagebetale restbeløbet.

Et MC lån er derimod specielt til finansiering af motorcykel, derfor kan dette lån også kun bruges til dette. Man kan måske argumentere for at det også kan bruges til bil. Det er noget som kommer an på låneudbyder og din egen situationen. Et MC lån vil derfor være en god ide at tage hvis du ved du kun skal bruge det på en motorcykel. 

Du får nogle flere goder og en udbyder der kender til det at have en motorcykel og derved kan relatere til din situation. Et MC lån vil oftest være billigere end et forbrugslån, da forhandlere har sikkerhed i selve motorcyklen. Dette er oftest gældende ved nyere motorcykler, en gammel eller brugt motorcykel vil derimod være svær at finansiere med et MC lån. Grunden for dette er, at værdien på motorcyklen vil være betydeligt lavere end en ny. Derfor vil låneudbyderen ikke have lige så stor sikkerhed og i nogle tilfælde være nødsaget til at afslå din ansøgning. 

Vælg det rigtige MC lån 🏍️

Det er ikke altid lige nemt at tage det rigtige valg, det er lidt det samme som at vælge den helt rigtige motorcykel. Skal det være raceren med 55 heste i sort, eller den lidt ældre Harley du kan cruise på langs standen? Du skal føle dig tilpas med beslutningen inden du tager den. Mange udbydere har forskellige goder og det kan være svært at bedømme hvilken der vil være bedst i din situation.

Nogle tilbyder med eller uden udbetaling. Med udbetaling vil det altid give dig en lavere rente på dit MC lån, fordi du stiller yderligere sikkerhed overfor banken. Nogle stiller dette som et krav, ved andre er det ligegyldigt som også er en kæmpe fordel for nogen.

Rentemæssigt kan du vælge mellem en variable- eller fast rente. Om det vil være det rigtige at vælge den ene over den anden, er ikke noget som vi kan vurdere for dig. Mange vælger oftest den faste rente, som de har mulighed for at få okay lavt. Frem for at gamble med en variable rente.

Et lån til motorcykel kan være helt forskelligt fra person til person derfor undersøg altid dine muligheder og lad være med at følge hvad andre har gjort blindt. Det kan hurtigt blive en dyr affære at anskaffe sig en motorcykel hvis man ikke har styr på finanserne. Hvis du finder det helt rigtige lån, som er billigt. Vil du også kunne få en bedre motorcykel, da du har flere penge mellem hænderne.

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *