Nordiclån → Se de bedste alternativer I Lån op til 50.000 kr.

House of Banks

NordicLån

NordicLån tilbyder et hurtigt lån til dig der står og mangler penge nu. Du får hurtigt svar på din ansøgning og pengene efterfølgende. Du kan til enhver tid kontakte deres kundeservice, hvor du får hjælp og rådgivning i forbindelse med dit lån. Lån op til 50.000 kr.

NordicLån tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

10 000 - 50 000 DKK

ÅOP

11,54 - 46,36 %

Løbetid

12 - 80 måneder

Min. alder

20 år

Fordele og ulemper

 • Fast lav rente fra 8,73%
 • Betal ud når du vil, uden omkostninger
 • Modtag lånet samme dag

Krav

 • Være fyldt 20 år
 • Ikke registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Minimale lånebeløb er 10.000 kr.

Krav

 • Være fyldt 20 år
 • Ikke registreret i RKI eller Debitor Registret

Om NordicLån

NordicLån er som så mange andre virksomheder eget af LEASY A/S, derfor er du sikret en god og erfaren service, da de har været på markedet i over 25 år.  NordicLån kan ansøges og optages online, som gør alt meget nemmere samt hurtigere. Derudover kræves der ikke sikkerhed for lånet, som der skal i de fleste banker.
 
Hvis du nogensinde skulle blive i tvivl om noget, vil du også opleve at NordicLån har en fantastisk kundeservice. Det vil sige at du har muligheden for at kontakte dem alle ugens mellem klokken 8-22. Du er selvfølgelig sikret at alle medarbejdere taler dansk.
 

Lån penge med NordicLån

Du kan med NordicLån, låne helt op til 50.000 kr. nemt og hurtigt igennem en online ansøgning. Det tager ikke længere end 5 minutter fra de finder lånet til du har søgt. Dernæst kan du forvente svar indenfor en time og de lånte penge på din konto indenfor kort tid eller næste hverdag. NordicLån er altså et godt bud, hvis du skal låne penge nu.

Afbetalingsperioden vælger du med det samme og det kan være mellem 12 og 80 måneder. Hvis din økonomi skulle ændre sig over tiden og du får ekstra penge mellem hænderne. Så har du altid mulighed for at betale lånet ud, uden at det koster ekstra.

Det du skal vide er at du ingen risiko løber ved at låne med nordiclån. Det er tale om et kontant lån, du kun bliver godkendt til hvis du har en tilstrækkelig god kreditvurdering til at kunne tilbagebetale lånet. Ønsket er at du ikke ødelægger din egen økonomi og forgælder dig selv med et for dyrt lån.

Ansøg nemt

Ansøgningen sker igennem 3 simple skridt som alle og enhver kan klare.

 1. Det første er at udfylde ansøgningen og sende den ind til NordicLån igennem deres hjemmeside. 
 2. Dernæst får du svar indenfor en time hvorpå du finder ud af om du er blevet godkendt.
 3. Hvis dette er tilfældet, kan du nu se frem til modtage pengene indenfor kort tid, hvis du skriver under.

Det er sådan, det hele kommer til at foreløbe i korte træk, og processen ligner altså de fleste andre kviklån – let og smertefrit. I nogle tilfælde kan de være så heldig at du har modtaget de lånte penge indenfor to timer. Se det er hvad man kalder for god service.

Hvis der nogensinde skulle opstå nogle problemer, er du også sikret en næsten 24 timers kunderservice alle ugens dage fra 8-22. 

Pin It on Pinterest