Paymark Finans

fiske far Paymark Finans tilbyder en fast lav rente til dig, så du altid ved hvad du skal betale. Du kan låne op til 150.000 kr. så ved du hvad du har at gøre med. Det er vigtigt for dem at du er tryg ved at låne penge. Du skal kunne få finansieret det du går og drømmer om, samtidig med at din økonomi hænger sammen.

Paymark finans tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

10 000 - 150 000 DKK

ÅOP

8,81 - 29,17 %

Løbetid

12 - 120 måneder

Min. alder

20 år

Fordele og ulemper

 • Fast lav rente fra 6,93%
 • Svar med det samme
 • Ingen infrielsesgebyrer
 • Lån penge uden sikkerhed

Krav

 • Være fyldt 20 år
 • Ikke registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Minimale lånebeløb er på 150.000 kr.

Krav

 • Være fyldt 20 år
 • Ikke registreret i RKI eller Debitor Registret

Om Paymark Finans

Paymark Finans er et af de mange låne firmaer eget af DER A/S og Leasy A/S. De har siden 1970 hjulpet danskere med at finansiere deres største ønsker. Det har medvirket til et hav af glade og tilfredse kunder igennem årene. Med Paymark Finans er du derfor sikret en erfaren og god service igennem hele låneprocessen.

Det største ønske Paymark Finans har, er at hjælpe dig på bedst mulig vis at opnå dine ønsker. Det gøres igennem finansielle produkter, så du kan købe lige netop det du står og mangler. Med Paymark finans er du sikret en fast lav rente fra 6,93%, på den måde er du sikret et billigt lån.

Du har muligheden for at låne fra 10.000 – 150.000 kr. Alt foregår online, så du ikke er nødt til at bevæge dig ned i den lokale bank og låne penge. Alt kan klare hjemme i trygge rammer. Dertil er det ikke nødvendigt at du stiller sikkerhed for lånet og de kan bruges på lige det du ønsker. Du bestemmer selv, hvad du vil bruge pengene til.

Afbetalingsperioden er op til dig selv at vælge, du kan vælge en kort periode på 15 måneder eller 50 måneder. Du bestemmer selv hvor lang tid du betaler af på dit lån med Paymark Finans, så længe det er indenfor 12 – 120 måneder. På den måde bliver lånet gjort personligt ud fra dine behov.

Hele ansøgningsprocessen er enkel og sikker. Det hele foregår igennem NemID og hvis du ansøger i deres åbningstider, får du svar indenfor en time. Hvis der skulle opstå nogle problemer dertil har de supportlinje der har åben alle ugens dage fra 8 – 22. Så kan du hurtigt få svar på dine spørgsmål omkring Paymark Finans og deres låneprodukter.

Du skal vide, at du ingen risiko løber med et Paymark lån. PayMark Finans er et kontantlån, der gives under ansvarlige forhold. Det er vigtigt, at du har en stabil økonomi – også når du låner – og det tages der højde for, når din ansøgning bliver behandlet.

Lån nemt med Paymark Finans

Dette er faktisk lige så nemt som det lyder, alt foregår digitalt og det er ikke nødvendigt at du bevæger dig udenfor. Det eneste du skal bruge er din smartphone eller bærbar og NemID. 5 minutter senere har du ansøgt om et lån på op til 150.000 kr.

 • Ansøg med NemID og vælg dertil de ønskede lånespecifikationer.
 • Underskriv låneaftalen med NemID, hvis den lever op til dine ønsker .
 • De lånte penge bliver at se på din konto den samme dag, eller næste hverdag.
Paymark Finans har fokus på en hurtigt og erfaren online service du kun finder i Banker ellers. Men det gode ved denne type, er at du ikke længere er nødt til at besøge din lokale bank. Alt kan klares derhjemme i din sofa eller på farten.
 
Har et lån fra Paymark Finans vækket din interesse? Så brug knappen nedenfor for at læse endnu mere og ansøge hurtigt og nemt online.