Refinansiering

Hvad er refinansiering?

Det kan forklares kort i et eksempel med dig, og låneudbyder 👨‍🌾  og 👨‍⚖️.

Du optog for et år siden et lån ved 👨‍🌾 til en fast rente. Du vil nu se om du kan få en lavere rente et andet sted og spare penge. Du går til udbyder 👨‍⚖️, der går med til at skænke dig en lavere rente. 👨‍⚖️ betaler nu hele din gæld til  👨‍🌾  , og fra nu af fortsætter du med at betale dine månedlige afdrag til👨‍⚖️.

Det er gratis at forsøge

Det er ikke altid du kan få en lavere rente, men det koster ingenting at forsøge og det er bedre at få et nej, end at smide penge i et sort hul, når du egentlig kan bruge dem på andre ting.

Flere former for refinansiering

Der findes mere end en form for refinansiering, du har for eksempelvis:

Refinansiering ved billån – Refinansiering til Bolig – Refinansiering til båd

Men de fungerer alle sammen nogenlunde ens, jeg vil forklare hvad refinansiering er ved hjælp af et eksempel med et billån.

REFINANSIERING AF BILLÅN, HVORNÅR GIVER DET MENING?

Generelt set vil det altid betale sig at ansøge om refinansiering, markedet er fuldt af konkurrenter, og får du en lavere rente et andet sted har du vundet. Såfremt det kan betale sig med omkostningerne associeret med at optage et nyt lån. Men det giver mening når: Renten er på vej ned. At renten falder kan være en virkning af forskellige årsager: det kan være en ændring i bankens økonomi, øget konkurrence eller også nye lovgivninger. Hvis renten har faldet siden du først optog lånet, vil refinansiering højst sandsynligt kunne give dig billigere afdrag, og du vil kunne nedbetale dit lån hurtigere. Det tager ikke mere end nogle minutter for at sende en ansøgning omkring refinansiering til en udlåner. Bilforhandleren gjorde arbejdet for nemt for dig. Hvis du fik dit billån gennem bilforhandleren når du købte bilen, er det ikke sikkert, at de har sørget for at du fik den laveste rente, som du kunne have fået et andet sted. Mange vælger denne løsning fordi det er den nemmere, og man er fri for at have mere end højst nødvendig kontakt med udbyderen, men det er tit det ikke er den billigste og bedste løsning. Du kan gøre op for skaden ved at ansøge om refinansiering og få et lån med en lavere rente.

Du ikke når at betale til tiden. Måske har du gabt over mere end du kunne tygge og du står nu med regninger op til halsen, eller du har stødt på andre økonomiske forhindringer. Ved at refinansiere dit lån, kan du bruge mere tid på at betale tilbage dit lån og betale mindre månedlige afdrag. Det du skal tænke over ved at øge lånets løbetid er at du vil betale mere i rente hvilket ikke er optimalt – men det er bedre end at få betalingsanmerkninger og havne på RKI-listen.

Lendme tilbyder Refinansiering

Ikke lad det gå for lang tid for du ansøger om refinansiering. Lendme som er blandt vores top 3 anbefalte låneudbydere tilbyder nemlig refinansiering. Tryk her for at bli henvist til vores top 3.

9 kommentarer til “Refinansiering”

 1. jens viggo madsen

  jeg har en gæld på ca 158.000 som er ved at kvæle mig økonomisk. mit spørgsmål er om det er mugligt at låne beløbet hos jer så jeg kan få alle gamle lån indfriet og kun afdrage hos jer,så jeg kan slippe for alle de renter og få min økonomi på rette kurs

  1. Hej Sarawut

   Hos Houseofbanks.dk finder du et stort udvalg af lån. Vores ønske er at skabe gennemsigtighed og hjælpe dig med at finde det helt rigtige. Alle lån er opstillet med de relevante informationer, så det er hurtigt og nemt for dig at frasortere de unødvendige lån fra. På siden finder du også en masse information omkring lån og hvilke låntyper der findes.

   Håber du kunne bruge det til noget.

   Med venlig Hilsen
   Kenneth Dam

  1. Hej Niels,

   Hvis du står og mangler 15000 kr. finder du et stort udvalg af lån her på siden fra forskellige udbydere. Det er gjort nemt og overskueligt for dig at finde det helt rigtige lån. Du får svar hurtigt og hvad du skal bruge dem på spørges der ikke om. Det er meget nemmere at lån penge online.

   Håber det besvarede dit ønske.

   Med Venlig Hilsen
   Kenneth Dam

 2. Anaisa Gonzalez

  Vil gerne få betalt alt min gæld af, så jeg kun skal betale den gæld hos jer <3

  1. Hej Anaisa,

   Jeg ved ikke lige hvem du har diverse lån ved, men du vil kunne gøre brug af et samlelån igennem en af vores udbydere. Det vil sige at du samler alle dine lån et sted og betaler en kreditor. Det vil i det fleste betyde at du bliver tilbudt en lavere rente og omkostninger. Derved kommer du kun til at betale din gæld af et sted, det er nemt og hurtigt. Du kan finde mulighederne under Samlelån.

   Skriv gerne igen, hvis du har brug for hjælp.

   Med Venlig Hilsen
   Kenneth Dam

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *