Rejsedestination på budget

Rejsedestination på budget

rejsedestination
Undervurderet destination

Et af sydamerikas mest undervurderede feriedestinationer, har du hørt om det?
Colombia er blevet et helt fantastisk fedt rejseland, der bare venter på at blive udforsket. Grundet den colombianske valuta ligger på 1 DKK = 446 COP, kan du finde overnatning til 70 kr. pr nat, og hovedretter på restauranter til 30 kr. pr nat.

Bloggerne Mads & Camilla fra backpakers.dk der har rejst vidt omkring i verden de sidste 4 år, har lavet en beregning på hvad 48 dage kan koste i Colombia. De har levet på et budget på 163 kr. pr. dag i 7 uger, hvilket har gjort at de har været på ferie i 48 dage for kun 7810 kr.

“Et af sydafrikas mest
undervurderede destinationer”

Så hvad laver man i Colombia?

I Colombia får du se flotte naturoplevelser og farverige kulturskatte. Du kender nok i forvejen til colombianernes kærlighed til kaffe, så her har du en unik mulighed til at lære om Colombias stolte kaffetraditioner, som du kan tage med hjem og benytte i dit eget liv.

Bylivet?…
Salento by
… Eller naturen?
Naturen i Colombia
Ingen af delene?.. Hvorfor ikke afprøve Colombias festivaler så

Et lands kultur og traditioner stammer ikke fra dets natur eller byer, men fra landets befolkning, findes der så bedre måder til at lære dem at kende, end at feste sammen med dem?

En anden ting omkring Colombia er kendt for er deres farverige festivaler, hvilket er en stor ting for befolkningen. Hvis du tager afsted i marts kan du opleve Barranquilla Carnival, hvilket foregår lørdag før askeonsdag (askeonsdag er d. 6 marts i 2019).

For at deltage, skal du bestille billetter på forhånd, og det er værd at investere i et karneval kostume. Kostumet skal helst være farverigt, med en miks af fjer og blomster. Du kan læse mere omkring Barranquilla Carnival her: 

Nedenunder ser du et par der hygger sig til et sådant karneval.

karneval fest

Er det svært at lige finde økonomi til det?

De lokale har det med at blive trætte af turistattraktioner (undtagen dem der ser en forretning i det) og der skal ikke gå mere end en 5 års tid før gæstfriheden ovenfor turister ændrer sig til at, besøgende fra europa ikke er en sensation mere. Så skynd dig ud og oplev Colombia før det er for sent.

Gratis flybiletter

Hvis du har læst artiklen om kreditkort, så er du måske allerede i gang med at vente på gratis flybiletter. Tryk for at læse mere herom.

Betal i eftertid

Ellers er MiniLån også en metode til at finansiere din rejse, således du betaler i eftertid. Tryk her for at gå videre til det.

Svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *