Samlelån → Du kan spare mange penge ved at samle lån ét sted!

Lånebeløb

10 000 - 300 000 DKK

ÅOP

7,51 - 17,61 %

Løbetid

12 - 144 måneder

Min. alder

23 år

 • Modtag flere lånetilbud
 • Svar indenfor 24 timer
 • Fast lav rente

Mere information om Lånio kan findes under låneudbydere eller ved at følge linket: Lånio

Låneeksempel: Lån på 38000 kr. i 4 år. Mdl. ydelse 923 kr. med fast debitorrente på 7,3% og stiftelsesomkostninger på 500 kr. ÅOP før skat på 8,02% samlede ork. 6310 kr. Tilbagebetaling i alt 44310 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Lånebeløb

5 000 - 400 000 DKK

ÅOP

10,33 - 46,36 %

Løbetid

12 - 180 måneder

Min. alder

23 år

 • Svar med det samme
 • Individuel debitorrente
 • Hurtigt og nemt

Mere information om Banknorwegian kan findes under låneudbydere eller ved at følge linket: Banknorwegian

Låneeksempel: 65.000 kr. over 5 år. Variabel debitorrente 6,99% – 22,99%. ÅOP 8,55 % til 27,11 %. Mdl. ydelse 1.306 – 1.852 kr. Kreditomkostninger 14.287 til 46.920 kr. Tilbagebetaling 79.287 til 111.920 kr.. Maks ÅOP ved 25.000 kr. 37,42%.

Lånebeløb

10 000 - 500 000 DKK

Rentespænd

3,49 - 18,52 %

Løbetid

12 - 144 måneder

Min. alder

23 år

 • Svar med det samme
 • Få 7 tilbud med èn ansøgning
 • Vælg det bedste lån

Mere information or LendMe kan findes under låneudbydere eller ved at følge linket: LendMe

Låneeksempel:Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Variabel debitorrente 7,50 %. ÅOP 7,93 %. Etb. omk. 1.950 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 174.385 kr.

Lånebeløb

30 000 - 500 000 DKK

ÅOP

6,5 - 34,6 %

Løbetid

12 - 180 måneder

Min. alder

18 år

 • Svar med det samme
 • Lav rente
 • Lav variabel debitorrente fra 4,95 %

Mere information om Basisbank kan findes under låneudbydere eller ved at følge linket: Basisbank

Ved et samlet kreditbeløb på 100.000 kr. over 10 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 1.128 – 1.929 kr. Debitorrente: 4,95 – 19,95 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 6,5 – 21,9 %. Samlede kreditomk.: 35.356 – 131.489 kr. Samlet tilbagebet.: 135.356 – 231.489 kr. Stiftelsesomk.: 4.000 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

Lånebeløb

10 000 - 350 000 DKK

ÅOP

4,50 - 43,32 %

Løbetid

12 - 180 måneder

Min. alder

18 år

 • En af de største banker i EU
 • En af de bedste renter
 • Hurtig og enkel ansøgning
Mere information om Satander kan findes under låneudbydere eller ved at følge linket: Santander
 
Låneeksempel: Kreditbeløb på 110.000 kr. ÅOP 5,47%. Kreditomkostninger 18.797 kr. Kontogebyr 25 kr. Etableringsomkostninger 3.300 kr. Tilbagebetaling i alt (dit lån inkl. kreditomkostninger og gebyr) 128.797 kr.

Lånebeløb

75 000 - 1 000 000 DKK

ÅOP

6,25 - 9,25 %

Løbetid

60 - 300 måneder

Min. alder

18 år

 • Lav rente
 • Afdragsfrihed i op til 10 år
 • Lån selvom du står i RKI

Mere information om Vexa kan findes under låneudbydere eller ved at følge linket: Vexa

Låneeksempel: Ved et samlet lånebeløb på 250.000 kr. over 25 år, der tilbagebet. via BS. Kvartalsydelse: 5.192,87 kr. Debitorrente: 6.75% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 7,62,. Samlede lånetomk.: 20.870,07 kr. Samlet tilbagebetaling: 519.297,48 kr.

Samlelån

Flere og flere oplever at optage lån bliver nemmere, men når det er så nemt, ender flere og flere med at forgælde sig selv. Er du endt i en gældsspiral som så mange andre igennem diverse forbrugslån og kviklån? Så er et samlelån løsningen på dine problemer. Hvad et samlelån gør, ligger lidt i navnet. Du samler her alle dine lån et sted og på den måde får mere overskud i økonomien og et billigere lån. Saml din gæld, lån penge og udlev dine drømme.

Hvis du allerede nu ved at du har brug for et samlelån, så kan vi her hos House of Banks hjælpe dig med at få styr på din økonomi. Du finder her 3 valgmuligheder: Bank Norwegian, LendMe og Basisbank.

Hvad er et samlelån

Et samlelån er hvor du samler dine aktive lån hos en bank. Det gør man ofte hvis man har mange lån og ikke længere kan betale dem af. Når dette sker, vil bankerne gerne tilbyde dig et samlelån. Det betyder at bankerne stadig har mulighed for at få deres penge igen. Det foregår sådan, at banken opkøber dine lån af andre banker så hele beløbet er hos dem. Dertil sætter de en ny rente som oftest er lavere, som i dette tilfælde gælder hele beløbet. Det vil være mere overskueligt for dig og du vil oftest kunne spare en del penge, ved at samle det hele et sted.
Det er ikke meget unormalt at man har flere forskellige lån. Der er her tale om mange forskellige typer lån, det kunne være flere forbrugslån, billån eller huslån. Listen er lang og hvis man ikke kigger op engang imellem, kan det ende med at man ikke længere har styr på sin økonomi. I disse tilfælde vil det at samle dine låne, være en oplagt mulighed, for dig.

Sådan fungerer et samlelån

Hvis du vælger at gøre brug af et samlelån findes der i princippet 2 forskellige muligheder.

 • Mange vælger at tage et nyt lån, med henblik på at betale de andre lån af og kun have det ene tilbage.
 • Et normalt samlelån, hvor din bank rykker gælden til en institution.

Hvis din plan er at optage et nyt lån til indfrielse af gæld, er det en god ide at informere banken om dette. Grunden til dette er når de tjekker op på din kreditvurdering og ser at du allerede har mange lån. Vil de nok afslå din ansøgning, derimod hvis de ved at det eneste lån du kommer til at have er deres, vil det virke mere tiltalende. Det er vigitigt at kende det ønskede lånebeløb til dit samlelån allerede fra starten, hvis du ikke ved det, er det altid muligt at kontakte dine låneudbydere som er tvunget til at fortælle det i følge loven.

Derudover er det en god ide at vurdere nu du er igang, om du skal yderligere. Hvis du enten står og mangler penge til renovation eller en ny bil, så slipper du for at skulle optage et samlelån i fremtiden. Hvis du derimod ansøger om et samlelån til indfrielse af gæld, begynder låneudbyderen indfri din gæld til tidligere kreditorer. Det betyder faktisk at banken overfører dine lån, som du har optaget. Det er her det smarte kommer, for banken samler dine lån hos dem, så der kun er et oprettelsesgebyr og en rente for hele lånet fremover.

Spar penge med et samlelån

At indse man har for mange lån er en god start på at få styr på sin økonomi. Man ser oftere og oftere at flere unge mennesker ikke tænker over hvor dyre lån kan blive og optager flere unden at tøve. Et samlelån er en god løsning, hvis du har planer om at samle dine gældsposter et sted. Der vil hurtigt være mange penge at spare hvis de eksisterende låns omkostninger overstiger samlelånet. Jo flere lån du har, jo flere gebyrer betaler du også månedligt, især hvis det er ved forskellige kreditorer. Derfor vil et samlelån være fantastisk, da du skal betale en måned ydelse og et gebyr.

Men for at være sikker, er det altid en god ide ikke bare at vælge det første og bedste. Du burde stadig sammenligne lån og låneudbydere, for derfor at kunne vælge det sted med de mest favorable lånevilkår for dig. Det smarte ved den online verden er at du ikke behøver at kontakte alle låneudbydere, her på Houseofbanks.dk kan du sammenligne udbydere af lån hurtigt og nemt. Vores store ambitioner ligger i at du nemt skal kunne finde det rigtige og billigste lån, så du ikke ender med alle mulige trælse og uventede udgifter.

Derfor er det en god ide at samle dine lån

Det gode ved at samle dine lån betyder oftest mindre udgifter. De korte lån som kviklån og forbrugslån, har oftest en høj rente og skal betales af på kort tid. Men et stort lån betyder næsten altid en lav rente over længere tid. Så nu tænker du sikkert, bliver det ikke det samme alligevel? Nej det gør det ikke. Fordi hvis du er begyndt ikke at kunne betale din gæld af, fordi du har for mange lån eller renten er ved at være for høj. Vil banken oftest gå med til at sænke renten, så den er lavere end hvad du betalte inden. De vil hellere have deres penge retur igennem et samlelån, frem ikke at se dem igen. At samle dine lån og betale dem af vil også styrke din kreditvurdering.

Det vil derfor oftest være en attraktiv mulighed at samle dine lån hos en bank, ikke kun hvis du ikke kan betale. Men det vil også give overblik, give dig en lavere rente og gøre hele lån situationen overskueligt for dig. 

Få styr på din økonomi

Udover at du opnår en økonomisk besparelse, vi du også opleve at du igen har styr på din økonomi. Du skal ikke længere selv sidde og tjekke op på tilbagebetalingsperioder og ÅOP. Det hele er nu samlet igennem at samlelån.

Det gør det nemmere for dig at lave et budget, fordi nu har du dit præcise rådighedsbeløb hver måned og udgifter. Derved undgår du fremtidige unødvendige lån.

Hvad er forskellen på refinansiering og samlelån?

Samlelån og refinansiering går ud på det samme. Det har til formål samle flere af dine lån i ét lån. Men forskellen er, at man ved refinansiering af sine lån, samler dem alle under et allerede aktivt lån, fx. realkredit. Ved et samlelån, samler man alle sine lån under et ny, det er her oftest tale om forbrugslån. Under vores blog nævner vi refinansiering, hvis du skulle ønske at vide mere. 

Fordele og ulemper ved et samlelån

Stadig i tvivl? Det kan godt være uoverskueligt. Nedenfor finder ud en række fordele og ulemper som alle påvirker din privatøkonomi når du vælger et samlelån. Hvis du skulle stå med yderligere spørgsmål er det altid en mulighed at kontakte os på mail, eller sociale medier.

Fordele

 • At samle dine lån vil ofte give dig en lavere rente og færre gebyrer
 • Et lån er lig med en månedlig ydelse og en kreditor at holde styr på
 • En samlet gæld giver dig et større månedligt rådighedsbeløb
 • Du bliver godkendt online, det eneste der skal til er nogle klik

Ulemper

 • Grænse, du kan højest samle op til 500.000 kr.
 • Nyt oprettelses gebyr
 • Hvis du allerede har styr på dine omkostninger kan det ende dyrere end de lån du allerede har

Som de fleste lån er det vigtigt at holde styr på omkostninger og hvad låneubyderne tilbyder mod hinanden. Hvis du ikke tjekker op inden, vil du kunne ende med et irriterende og dyrt lån du ikke rigtig vil kunne betale tilbage. Dertil mister man motivationen og har svært ved at igen få styr ens økonomi. Ved at have styr på din økonomi, vil du også opnå bedre kreditvurderinger og opleve du har et højere rådighedsbeløb månedligt. 

Det er bare dejligt når alt det spiller sammen i en højere enhed. Derfor burde du gøre dig selv den tjeneste at få styr på din privatøkonomi.

Pin It on Pinterest