Selene Finans

Du kan hurtigt og nemt ansøge om et lån hos Selene Finans. Du kan låne op til 75.000 kr. igennem få klik. Dertil har de personlig rådgivning alle ugens dage, så du altid kan få hjælp og råd.

Selene Finans tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

10 000 - 75 000 DKK

ÅOP

15,5 - 42,1 %

Løbetid

12 - 72 måneder

Min. alder

18 år

Fordele og ulemper

  • Ansøg med det samme og få pengene om 10 minutter
  • Indfri lånet når du vil, ingen ekstra omkostninger
  • Personlig rådgivning alle ugens dage

Krav

  • 18 år
  • Fast indtægt
  • Fast bopæl i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI eller debitor registret

Krav

  • 18 år
  • Fast indtægt
  • Fast bopæl i Danmark

Om Selene Finans

Selene Finans har selv en masse integritet og erfaring, men hvis dette ikke skulle være nok, så er Selene Finans låneformidler for Basisbank. Du er derfor sikret erfaring og en professionel service igennem hele låneperioden. Deres medarbejdere gør alt for at du får den bedste oplevelse og pengene hurtigst muligt. Der er kundeservice alle hverdage mellem 8-21 og i weekenden 10-17. På den måde kan du bruge tid på det som virkelig betyder noget.

Selene Finans gør alt for at hjælpe dig, deres hjemmeside er let overskuelig og utrolig simpel. Du finder hurtigt de nødvendige oplysninger omkring lånet og dertil kan deres gøres brug af låneberegneren. Det eneste du skal indtaste er lånebeløbet og afbetalingsperioden, hvorefter du får et skøn på rentesats, ÅOP og andre omkostninger ved lånet. Med Selene Finans er det lige pludselig nemt at låne penge til det du står og mangler.

Du kan ved Selene Finans låne op til 75.000 kr. og afbetale på en periode af 72 måneder som maksimum. Du skal ikke være noget matematisk geni for at gennemskue priserne på hjemmesiden. Det hele er gennemskueligt og omkostninger ved et Selene lån kan nemt findes.

Hurtig og nemt at låne med Selene finans

Hele processen er gjort hurtig og simpel. Det er gjort ved at Selenefinans tilbyder deres lån online hvor du kun skal udfylde en ansøgning, hvorefter du får svar på ca 15 minutter. Kan man virkelig ønske sig mere? Når ja de første 50.000 kr. kan du også låne uden at skulle stille sikkerhed for lånet. Derfor kan du roligt indsende en ansøgning, da der er meget stor sandsynlighed for at du bliver godkendt ved Selenefinans.

Du skal derfor ikke stille sikkerhed i form af noget, for Selene Finans ønsker bare at hjælpe dig med at udleve dine drømme. Der er derfor ingen urimelig vilkår eller tricks til at få dig i en gældsfælde. Det er online og derfor hurtigt samt let at optage et lån igennem Selene Finans. Hvad du bruger pengene på et helt op til dig selv, der bliver ikke spurgt ind til hvad du bruger dem på. Så det er bare med at komme igang, som så mange andre før dig der har lånt penge igennem Selene Finans.