Små lån

Små lån, hvad er det rigtige valg?

At vælge det rigtige små lån er vigtigt, især når man har så mange muligheder!

Vælg det rigtige lån

Det kan nogle gange være svært at finde ud af hvilket lån man skal vælge, især når der er tale om små lån. Der er mange forskellige på markedet, det er også dem man oftest kalder for kviklån eller minilån. Der er her tale om et mindre beløb du låner med en kort afbetalingsperiode. Dette er et godt lån hvis du lige står og mangler penge nu og ved at du kan betale det tilbage indenfor perioden. Så hvilket skal du vælge?

Vi giver dig hos Houseofbanks 3 attraktive muligheder:

Lånebeløb

5 000 - 15 000 DKK

ÅOP

15,89 - 51,50 %

Løbetid

12 - 36 måneder

 • lav variable debitorrente 9,90 %
 • Mere end 25 år på markedet
 • Trygt og sikkert

Som en af de første og mest kendte muligheder for små lån finder du Leasy minilån. Der er her tale om et lån der i mange år har været på markedet, det vil sige i alt over 25 års erfaring. Er det ikke nok i sig selv for de fleste? Blandt andet er der gode finansieringsmuligheder hvis du også vælger at købe produkterne ved Leasy. Derfor vil et små lån, ved hjælp af lease være en attraktiv mulighed, med hurtiggodkendelse og pengene på kontoen indenfor kort tid.

Lånebeløb

5 000 - 50 000 DKK

ÅOP

19,56 - 74,83 %

Løbetid

12 - 60 måneder

 • Svar med det samme
 • Fortrydelsesret de første 14 dage
 • En del af Spar Nord

Sparxpres er en af de nye spillere på markedet indenfor små lån. Men det betyder ikke at de ikke har erfaring med markedet, de er nemlig eget af Spar Nord. Med denne låntype er målet at hjælpe folk med at få deres lån godkendt hurtigere, så man ikke står og venter på de penge man skal bruge nu og her. Der er tale om et mindre beløb og en kortere afbetalingsperiode, som gør det til et mindre lån. Om et små lån med Sparxpres er noget for dig kan du finde ud af ovenfor.

Lånebeløb

100 - 10 000 DKK

ÅOP

761,54 %

Løbetid

4 måneder

 • Lån via smartphone
 • Få pengene via straksoverførsel
 • Svar indenfor kort tid

Hurtig godkendelse – Hurtig udbetaling – Hurtig gældfri? Dette er de tre grundlæggende ting ved et små lån med Bonuslån. Det er også det man ønsker ved denne slags lån, det gøres ved at du ikke skal stille sikkerhed for lånet og derfor hurtigt kan blive godkendt. En af de negative ting er den forhøjet rente kontra andre låntyper, men dette er nok en af de eneste ulemper du finder ved små lån. Fordi der er simpelhen så mange andre goder, du ikke finder ved andre låntyper.

Om små lån er noget der passer til dig og om din økonomi kan håndtere det, er noget du selv kan beregne og finde ud af. Ellers ud fra den kreditvurdering låneudbyderen laver, bliver din økonomi altid vurderet for at sikre at du kan betale lånet tilbage og ikke ender med gæld. Så hvis du bliver godkendt til lånet, er du i princippet sikret at du kan betale lånet tilbage igen, men husk nu at tjekke op på hvor dyrt dit små lån bliver. For der er mange penge at spare nogle gange, også hvis du vælger et normalt lån. Du har også muligheden for at finde flere slags lån ved at følge knappen nedenfor.

2 kommentarer til “Små lån”

 1. Jeg har meget brug for at kunne få lov til et lille lån på 15.000 snarligt, men har svært ved at finde mulighed fordi jeg bor i Nuuk/Grønland.

  Jeg skal derfor venligst forespørge, om I kan foreslå hvor jeg kan søge om et lån når jeg ikke ønsker at låne via mit bank.

  1. Hej Bertha,

   Kan godt se din problematik, men flere af de danske lånesider tilbyder faktisk også lån til folk på Grønland. Du behøver ikke have en danske folkeregister adresse i mange tilfælde. Du kunne prøve at kigge vores låneudbyder side, der er her et stort udvalg af forskellige udbydere.

   Håber du kunne bruge hjælpen!

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *