Spargo Finans

Spargo Finans tilbyder lån op til 150.000 kr. nemt og hurtigt til det du står og mangler. Er det et kviklån du har brug for? Så får du her svar på din ansøgning indenfor en time. Det hele foregår igennem via NemID så du kan føle dig tryg.

Spargo Finans tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

10 000 - 150 000 DKK

ÅOP

11,94 - 46,36 %

Løbetid

12 - 120 måneder

Min. alder

20 år

Fordele og ulemper

  • Lav debitorrente fra 9,90%
  • Op til 10 års løbetid
  • Nem ansøgning
  • Hurtigt svar og udbetaling

Krav

  • Være fyldt 20 år
  • Indkomst på 120.000 kr.
  • Der er ikke nogen online chat, på deres hjemmeside

Krav

  • Være fyldt 20 år
  • Indkomst på 120.000 kr.

Om Spargo Finans

Spargo Finans er en del af Leasy A/S, dette er deres nyeste skud på stammen, som startede tilbage i 2017. Der er her tale om et nyt tiltag men stadig med den samme erfaring og ekspertise indenfor markedet. Spargo finans lægger fokus på gennemsigtighed overfor potentielle låntagere, det vil sige at der ikke ikke er nogle skjulte gebyrer forbundet med lånet.

Derudover er Leasy A/S eget af 3C Koncernen som derudover også ejer DER Privat Finans som ligeledes tilbyder online forbrugslån i Danmark. Det vil altså sige du bliver betjent med den bedst mulige service og erfaring.

Lån op til 150.000 kr. med Spargo Finans

Et lån med Spargo lyder på mellem 10000 kr og 150000 kr. Du bestemmer selv hvor meget du vil låne og hvad pengene bruges på. Det er de færreste låneudbydere online der tilbyder så stort et lånebeløb uden sikkerhed. Derfor er Spargo Finans en stor favorit.

Du kan derfor låne penge til en ny bil, indskud til dit nye hus eller renoveringen af din lejlighed.

Lang Løbetid med Spargo Finans

Du har når du optager et lån med Spargo Finans muligheden for at afbetale dit lån mellem 1-10 år. Grunden til dette er at det er et højt beløb du låner og de fleste har ikke muligheden for at betale det hurtigt tilbage.

Hvis du nu endelig skulle komme til nok penge og har muligheden for at betale lånet af med det samme. Har du også denne mulighed, du vil altid kunne udbetale lånet med det samme – uden ekstra gebyrer.

Hurtig udbetaling og godkendelse

Du ansøger igennem Spargo Finans hurtigt igennem deres online formular, det eneste du skal bruge er dit NemID, hvorefter de foretager en kreditvurdering af din økonomi. Kreditvurderingen er for din egen skyld. Grunden til dette, er at man ikke ønsker kunderne optager lån de ikke har mulighed for at betale tilbage og bare ødelægger ens egen økonomi.

Du modtager svar hurtigt i den normale åbningstid som er fra 8-22 i alle hverdage. Når du så har skrevet under på det uforpligtende tilbud, vil det sige at du indenfor denne tidsramme vil modtage de lånte penge i de fleste tilfælde. Det kan i nogle tilfælde ske at du først modtager pengene dagen efter.

Sikkerhed er i hovedsædet og vigtigt for Spargo Finans, derfor har du intet at frygte når du låner penge ved dem.