Sparxpres

Sparxpres er en del af Spar Nord, derfor er du ved lån af penge sikret en professionel låneprocess og låneudbyder. Sparxpres giver dig muligheden for lån på op til 50.000 kr. til lige det du står og mangler, du får svar med det samme og hvis du ikke skal bruge pengene alligevel. Har du indenfor de første 14 dage en fortrydelsesret. 

Sparxpres tilbyder blandt andet følgende lån

Lånebeløb

5 000 - 50 000 DKK

ÅOP

19,56 - 74,83 %

Løbetid

12 - 60 måneder

Min. alder

23 år

Fordele og ulemper

 • Svar med det samme
 • Fortrydelsesret de første 14 dage
 • En del af Spar Nord
 • Mulighed for økonomisikring

Krav

 • Være fyldt 23 år
 • Ikke registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Høj aldersgrænse

Krav

 • Være fyldt 23 år
 • Ikke registreret i RKI eller Debitor Registret

Lån med Sparxpress

Det vil sige at det er blevet meget nemmere at låne penge. Du har muligheden for hurtigt at ansøge omkring et lån igennem en online ansøgning, der både kan gennemføres på computeren og telefonen. Det har aldrig været nemmere faktisk, du kan klare alt det formelle fra sofaen og have pengene dagen efter.

Du kan med Sparxpres låne op til 50.000 kr. der er her tale om at du ikke skal stille sikkerhed for en eneste af de kroner du låner. Det gør også at du hurtigt kan blive godkendt til lånet igennem en kreditvurdering, som foretages af Sparxpres. Dette er for at sikre din økonomi er stærk nok, til at optage et lån. Hvis du vælger at låne et mindre beløb vil du oftest have nemmere ved at blive godtkendt. Hvis du så senere skulle finde ud af at du gerne vil låne flere penge kan du altid med Sparxpres, forhøjelse af lån yderligere. Du skal bare udfylde en ny låneansøgning.

Hvor lang afbetalingsperiode du ønsker er helt op til dig selv. Altså indenfor rammerne der er givet af Sparxpres. Der er her tale om alt mellem 12 og 60 måneder, som du helt selv bestemmer. Derudover er du også selv herre over hvad du vil bruge dine lånte penge på. Der bliver ikke stillet spørgsmålstegn fra Sparxpres omkring formålet og ønsket bag lånet. Så brug du bare pengene på lige hvad hjerte ønsker og hvis du skulle få lyst til at indfri lånet før tid, kan du altid dette.

Fortrydelsesret – Som ved det meste over nettet har du fortrydelseret, dette er også gældende for online lån. Det vil altså sige at skulle du fortryde de lånte penge inden for de første 14 dage er du ikke bundet til noget. Så længe du betaler hele det lånte beløb tilbage. Derfor husk at hvis det du ønskede at købe mistede din interesse eller at du var i tvivl om i første omgang om du skulle låne. Så har du altså altid muligheden for at fortryde dit lån med Sparxpres.

Økonomisk sikring med Sparxpres

Sparxpress kan i samarbejde med forsikringselskabet AXA tilbyde økonomisikring. De betaler her de månedlige ydelser hvis det skulle hænde at du bliver arbejdsløs, uarbejdsdygtig eller ved et dødsfald. Der er her tale om at de kan træde til go hjælpe med den økonomiske betaling i op i 12 måneder i alt. Derfor er du altid sikret, hvis det skulle henne at du ikke kan betale lånet af.

Det er en smart og nem sikring til du tilmelde dit lån hurtigt og nemt igennem Sparxpres, det eneste du skal er at afkrydse økonomisk sikring i ansøgningsskemaet. Så er du forsikret i låneperioden.

Kontakt Sparxpres

Du kan nemt og hurtigt kontakte Sparxpres på telefonen, de har i hverdagene en kundeservice der har åbent fra 10-16. Dertil besvarer de på tilsendte mails og låneansøgninger i tidsrummet 10-18 alle hverdage. Derfor er du sikret hurtig og personlig kontakt hvis du skulle have nogle spørgsmål angående at låne ved Sparxpres.

Hvis det skulles ønskes har du altid muligheden for at tilsende dem et personligt brev. Det kunne være hvis du føler at den information du har skal valideres i form af en personlig håndskrift som låneaftalen eller andet.

Lån penge med Sparxpres

Det gøres på den mest simple måde, da alt foregår online.

 • Først udfylder du låneansøgning – Det gøres online inde på Sparxpres hjemmeside. Her finder du også en låne beregner så du har en ide om hvad lånet kommer til at koste. Så trykker du send efterfølgende.
 • Dernæst gennemgår Sparxpres din ansøgning – Hvis dette er indenfor den normale åbningstid kan du forvente svar inden for et kvarter til en time. Der går ikke meget længere får du er blevet kreditvurderet som er det eneste krav hos Sparxpres.
 • Du får nu svar… Godt eller dårligt? – Hvis du får et nej er der ikke så meget at gøre, du kunne prøve at sænke dit lånebeløb yderligere eller hæve afbetalingsperioden. Hvis du bliver godkendt kan du nu underskrive låneaftalen og se frem til at modtage de lånte penge indenfor 3 hverdage.

På din måde er du altså sikret at modtage pengene indenfor kort tid, så du ved at du har dem til det de skal bruges på. Det hele foregår online med Sparxpres, de har en lettilgængelig kundeservice også er deres produkt gennemsigtig. Det betyder at du ikke bliver overrasket over nogen omkostninger, hvis du har læst aftalen igennem fra start.